Cheluțul lui Dorian Popa a semnat primul său contract. Cum adică cum a semnat? A pus lăbuța și-a lăsat amprenta.

Luat de la adăpost plin de bube, oblojiot cu  drag de noul stăpân, Cheluțu a devenit celebru. E un fel de cenușăreasă canină care a înflorit după ce a ajuns într-un stadiu în care nu se mai prea dădeau șanse. Și, în niciun caz, bietul animal nici nu îndrăznea, probabil, să viseze la viața sa de lux, când stătea în boxa de la adăpost. Dar acum e celebru.

A scos videoclip, apare în filmările stăpânului său, celebrul Dorian Popa. E un răsfățat care are propria casă în casa albă și inteligentă a lui Dorian, dar, fițos cum a devenit, Cheluțu preferă garajul. Încălzit în pardoseală. Nu are nicio problemă la iarnă.

Cheluțu a semnat primul contract din viața lui

Marea noutate din viața Cheluțului este că a devenit, oficial, ambasadorul unui mare brand. Anunțul l-a făcut chiar Dorian Popa, dar, surpriză, a trecut neobservat. „Cheluțu a semnat primul lui contract din viața lui și este ambasador al Agroland”, spune Dorian Popa într-o postare. Tot el atrage atenția că „acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare”.  Dar lucrurile nu stau chiar așa.

Rețete și vedete a aflat, direct de la sursă, adică de la unul din directorii Agroland, că este cât se poate de real contractul de reprezentare care îl vizează pe celebrul patruped. Contractul există, va urma o campanie „și un comunicat de presă”, după cum ne-a spus sursa noastră. Compania este cea mai mare reţea de magazine agricole din România, comercializând produse pentru grădinărit dar și hrană pentru animalele de companie.

Informații exclusive

În exclusivitate pentru Rețete și vedete, Horia Cardoș, directorul general Agroland, a dezvăluit care sunt obligațiile contractuale ale Cheluțului: „Cheluțu va fi principalul vector al unei campanii „adoptă, nu cumpăra”, prin care îndemnăm persoanele care își doresc animale de companie să meargă să adopte animale de la adăposturi, în loc să cumpere, pentru că sunt foarte multe animale abandonate”.

Campania #adoptanucumpara va începe să fie pregătită de săptămâna viitoare. Acela va fi momentul în care Cheluțu va simți ce înseamnă cu adevărat să fii un VIP. El va avea parte, printre altele, de o ședință foto cu profesioniști și va fi răsfățat pentru a-și intra în rol.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Oana Roman face reclamă măștilor „de firmă” vândute de Brigitte Pastramă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri