Exclusiv. Prin garderoba șic a Lidiei Buble ar trebui să-și arunce un ochi și Raluca Turcan. Iată ce e aici!

Exclusiv. Prin garderoba șic a Lidiei Buble ar trebui să-și arunce un ochi și Raluca Turcan. Iată ce e aici!
Toată lumea știe că Lidia Buble e cu adevărat o victimă a modei, în sensul bun. Artista are simț estetic și resurse financiare ca să își pună pe ea cele mai noi apariții în modă.

E cunoscut faptul că artista e dispusă să „spargă” sume impresionante pentru a fi în pas cu moda, iar recent a fost dezvăluit pe ce-și (mai) cheltuie Lidia Buble banii.

Prin garderoba șic a Lidiei Buble ar trebui să-și arunce un ochi și Raluca Turcan. Iată ce e aici!

La fel de pasionată de a achiziționa haine și accesorii de firmă este și liberala Raluca Turcan, ministrul Muncii. Cu ani în urmă a și cochetat cu lumea modei în calitate de manechin. Atunci a acceptat să defileze la un apreciat festival de modă din România, “Bucharest Fashion Week”. Raluca Turcan a defilat în scop caritabil, îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, cu spatele gol.

Poate că Raluca Turcan nu are suficient timp să caute ultimele noutăți din modă, așa că și-ar putea arunca un ochi prin garderoba Lidiei Buble pe care v-o prezentăm în materialul de față.

Așa cum Rețete și vedete a scris în trecut, tânăra din Deva, care s-a născut și a crescut în familia unui pastor penticostal cu 10 copii, a devenit, în timp, un adevărat fashion-icon. Cine nu îi știe biografia, ar putea crede că a trăit toată viața ei în miezul industriei modei.

Nu ne miră deloc să o vedem purtând unele dintre cele mai vânate accesorii ale momentului. Lidia Buble dă mereu dovadă de inspirație și curaj. Amintim că ea a fost singura vedetă autohtonă care a purtat cercelul în formă de ureche de la Schiaparelli. L-a achiziționat  imediat după ce brandul a lansat colecțiile de bijuterii Haute Couture primăvara 2020 și Ready-to-Wear toamna 2020. Superbul accesoriu apare chiar în videoclipul oficial al piesei cu care Lidia și-a luat „adio” de la fostul iubit, „Cu ochii ăia verzi”.

Pe ce își mai cheltuie Lidia Buble banii

Revenind în prezent, trebuie spus că Lidia lucrează la greu pentru noile piese. Iar cei din jur admiră felul în care se echipează vedeta când iese din casă.

Zilele trecute a încălțat noii loafers de la Prada. O pereche costă cam 750 de euro, după cum se poate verifica pe orice site care vinde astfel de încălțăminte. „A venit Prada acasă, unde-i e locul” a comentat Lidia Buble.

Cântăreața blondă are o întreagă colecție de pantofi scumpi, dar și de genți care costă, fiecare în parte, mii de euro. În dressing-ul Lidiei Buble se găsesc, cum altfel, și haine de la marile case de modă. Un boomber Fendi, un hanorac Balenciaga, rochii de designer și bijuterii.

Sursa foto: Instagram