Prima declarație a Lidei Buble despre noul iubit, actorul spaniol: „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Prima declarație a Lidei Buble despre noul iubit, actorul spaniol: „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”
Lidia Buble este îndrăgostită ”lulea”. A recunoscut în cele din urmă. „Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.”

După ce Lidia Buble a postat primele imagini cu noul său iubit pe contul său de Instagram, acum a venit și confirmarea oficială din partea acesteia. Până acum, artista a preferat să păstreze tăcerea în ceea privește detaliile despre bărbatul din viața sa. Este îndrăgostită și încântată peste măsură de această perioadă din viața sa, iar Harlys Becerra pare că este partenerul potrivit pentru ea.

Prima declarație a Lidei Buble despre noul iubit, actorul spaniol

Lidia Buble s-a ferit să spună clar că are un nou iubit. După ce s-a despărțit de Răzvan Simion a tot anunțat că preferă să fie singură. Însă a lăsat ”să scape” aluzii la povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul spaniol Harlys Becerra. Iată că acum spune că ”i-a pus Dumnezeu mâna în cap”.

Lidia Buble spunea că vrea să fie singură și să se concentreze pe cariera ei muzicală. Dar destinul a vrut altceva. Actrița a preferat să-și anunțe fanii că are un nou iubit prin intermediul rețelelor sale de socializare. A postat câteva imagini din vacanța minunată pe care a petrecut-o alături de acesta în urmă cu 3 săptămâni, iar Rețete și Vedete a făcut tot posibilul să afle identitatea bărbatului.

Cei doi îndrăgostiți, vacanță de vis în Spania

Cine este noul iubit al Lidiei Buble?

Cel care i-a cucerit inima se numește Harlys Becerra (37 de ani) și are o carieră importantă în domeniul cinematografiei internaționale. Lidia Buble a decis să împărtășească cu urmăritorii săi de pe Instagram fericirea de care se bucură. A vorbit despre relația sa, dar și despre felul în care dragostea i-a schimbat din nou viața.

„Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem. Da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a mărturisit aceasta.