Exclusiv. Prințul Nicolae, pe urmele lui Laurențiu Reghecampf și Răzvan Simion

Exclusiv. Prințul Nicolae, pe urmele lui Laurențiu Reghecampf și Răzvan Simion
Există o legătură interesantă între Nicolae al României, viitorul fost soț al Anamariei Prodan și partenerul de emisiune al lui Dani Oțil.

Ce poate să îi lege pe strănepotul Regelui Mihai I, Laurențiu Reghecampf și Răzvan Simion. Primul are un copil din flori, Laurențiu are unul cu amanta pe care nu o poate face doamna lui până nu  încheie divorțul. Răzvan s-a separat și el de soția sa și mama copiilor săi, pentru o relație cu Lidia Buble, acum ceva ani. Viețile lor sunt mai asemănătoare decât am fi crezut la prima vedere. Dar altfel calcă prințul Nicolae pe urmele celorlalți doi bărbați menționați.

Cum a ajuns prințul Nicolae pe urmele lui Reghecampf și Răzvan de la Neatza

Renegat și dezmoștenit de rudele sale, Nicolae al României nu o duce chiar rău. Este privit cam ca un influencer, iar realitatea nu este departe. Acum a ajuns să i se facă costum pe măsură, la aceeași casă de modă celebră printre bărbații cu stare, din București. Acolo își face costumele Laurențiu Reghecampf, și tpot acolo l-a dus și pe fiul său cel mare, Luca, într-un interesant proces de inițiere masculină.

Ceva mai departe a mers Răzvan Simion care, alături de doamna sa, au fost cooptați de cunoscutul brand pentru o ședință foto exclusivistă, care promovează hainele brandului.

Iar acum a venit rândul prințului Nicolae să întregească lista de clienți celebri care promovează marca. „Morning coat e gata pentru ziua fiului meu, Mihai! Ne vedem pe 18 iunie la Alba Iulia!”, a notat acesta, alături de numele brandului respectiv.

Nicolae al României are deja doi copii cu soția sa, o fiică și un băiețel. El mai are o fată dintr-o relație anterioară, cu o tânără cu care nu a fost căsătorit.

Turneul Național de Educație Istorică

Pe 6 mai, Nicolae al României a început „Turneul Național de Educație Istorică 2022” care promovează cartea scrisă de el, dar și un documentar istoric „Regele Mihai: Drumul către casă“ (2021), în versiunea Director’s Cut.

Turneul Național de Educație Istorică 2022 – o continuare a turneului din 2019 de promovare a filmului documentar „Maria, Inima României“ –  include noua versiune a filmului „Regele Mihai: Drumul către casă“. Proiecțiile parcurg orașe precum București, Iași, Brașov, Alba Iulia, Deva, Alexandria, Sinaia, Cluj, Curtea de Argeș, Târgoviște, dar și în alte orașe.  Turneul Național de Educație Istorică 2022 este susținut de History  Channel.

Sursa foto: Instagram