Nicolae al României s-a pozat la castel și a primit critici. Cum a răspuns nepotul regelui Mihai

Nicolae al României s-a pozat la castel și a primit critici. Cum a răspuns nepotul regelui Mihai
Nicolae al României s-a pozat la castel, dar a ieșit cu critici din partea internauților. Nepotul regelui Mihai a dat însă un răspuns edificator.

Nicolae al României este proaspăt tătic și foarte dedicat familiei sale. El și Alina Binder au devenit părinți pe 7 noiembrie, anul trecut. Fetița lor a fost botezată Maria-Alexandra. Fericitul tătic spunea atunci că a fost emoționat când și-a ținut fiica în brațe prima oară și s-a simțit perfect în largul său, senzația fiind unică. De când s-a născut fiica sa, Nicolae a petrecut frecvent timp în natură, dar și în diverse excursii în țară alături de familie. 

Castelul Bethlen-Haller

Recent, nepotul regelui Mihai a decis să se facă apicultor. Și-a cumpărat chiar și stupi. Iar în urmă cu aproximativ o lună a anunțat, fericit, că albinele lui au încheiat perioada de hibernare și au pornit să culeagă nectar și polen, pentru a face miere.

Nicolae al României s-a pozat la castel. Urmăritorii au spus că seamănă cu o șură 

Prințul Nicolae s-a pozat la castel

Zilele trecute, Nicolae și-a luat familia și a plecat tocmai în Alba. S-a cazat la castelul Bethlen-Haller, un ansamblu de monumente istorice care se află pe teritoriul satului Cetatea de Baltă. Acolo există un mini hotel cu circuit închis, dar și o faimoasă podgorie de vinuri românești. Fascinat de frumusețea locului, Nicolae a făcut o poză pe care a împărtășit-o pe Facebook. 

Criticile au apărut imediat, căci cineva a sesizat că în imaginea respectivă nu se vedea niciun castel. „Nu prea arată a castel. Mai degrabă a șură sau saivan (n.r un saivan este un adăpost pentru oi sau vite)”, a comentat un internaut. „Poze cu interiorul?”, a adăugat același urmăritor. 

Nicolae al României a răspuns imediat și a explicat că, de fapt, poza era făcută din castel, probabil de la balconul camerei sale. „Poza a fost făcută din castel”, a scris nepotul regelui Mihai. Oricum ar fi, peisajul este unul de basm, iar Nicolae cu siguranță că a avut parte de o vacanță pe placul său. 

Foto: Facebook

În ce relații se află de fapt Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta a clarificat situația