Exclusiv. Problemele și-au pus amprenta asupra lui Pepe! Ce a pățit cântărețul

Exclusiv. Problemele și-au pus amprenta asupra lui Pepe! Ce a pățit cântărețul
Ultimul an a fost greu pentru Pepe, iar acum apar și primele semne. Problemele și-au pus amprenta asupra cântărețului, care a arătat pe Instagram ce a pățit.

Pepe și Raluca Pastramă și-au spus adio în urmă cu câteva luni, iar acum deja fiecare are viața sa separată. Pepe s-a apucat de tras de fiare pentru a fi în formă și s-a concentrat pe proiectele sale muzicale, dar și pe cele două fiice care locuiesc cu el. Deși totul părea bine în viața sa, iată că artistul dă semne că problemele și-au pus amprenta asupra sa. 

Într-un InstaStory postat pe rețeaua socială, Pepe a dezvăluit fanilor cu ce se confruntă. A făcut haz de necaz, însă e de-a dreptul îngrijorător prin ce trece. În timp ce Raluca Pascu arată strălucitor, Pepe dă semne că începe să „scârțâie”. 

Problemele și-au pus amprenta asupra lui Pepe. Cântărețul a început să albească 

Problemele Pepe

Recent, Pepe a fost la frizer, acolo unde a hotărât să-și taie din pletele care l-au consacrat și i-au atras titulatura de „latin lover”. Și-a anunțat fanii și i-a ținut la curent cu tot procesul. Însă când s-a urcat în mașină să plece, surpriză: un detaliu l-a șocat. Cântărețul a făcut chiar și poză și a arătat fanilor prin ce trece. 

Mai exact, Pepe a început să albească, iar asta se poate observa cu ochiul liber. Câteva fire grizonate s-au strecurat prin părul negru al artistului. Acesta însă nu s-a supărat, ci a făcut haz de necaz. „Bătrânel. Am albit”, a scris Pepe, alături de un emoji care râde. Chiar și cu câteva fire albe, cântărețul de 41 de ani este în continuare în formă, mai ales că, de când a divorțat, merge constant la sala de forță. Ba ca să-și lucreze mușchii, ba ca să practice „aruncatul cu privirea” la câte o domnișoară care îi distrage atenția, așa cum Rețete și vedete scria recent. Cu siguranță că Pepe va afla că există o mulțime de doamne și domnișoare care găsesc atractive câteva fire albe ici colo.

Foto: Instagram, Facebook

Călin Popescu-Tăriceanu, om de radio. Fotografii rare, din tinerețea fostului premier

Recomandarile noastre