Exclusiv. Puneți-vă pe tricotat, econsomisiți mii de euro. Noua colecție Dolce & Gabbana, ca pe vremea bunicii

Exclusiv. Puneți-vă pe tricotat, econsomisiți mii de euro. Noua colecție Dolce & Gabbana, ca pe vremea bunicii
Dolce & Gabbana a dat tonul, alte branduri importante au preluat trendul din mers. Dacă aveți bunici care se plictisesc zilele acestea, puneți-le să vă tricoteze. E hitul momentului în modă să porți haine și accesorii tricotate.

Dacă vreți să fiți la modă inspirați din ultima colecție Dolce & Gabbana, priviți cu atenție imaginile care urmează. S-ar putea să descoperiți că aveți prin casă toate piesele necesare pentru un outfit desprins de pe catwalk.

Șosete groase de lână tricotate de bunica, un pulover tricotat mare, pentru bunicul care are spre 100 de kilograme, devine o rochie oversize pe o siluetă subțire. Poate mai aveți mileuri moștenite: asamblate pot deveni material pentru cele mai moderne rochițe.

În anii 80 erau la mare modă, în România, un soi de espadrile tricotate din ață de macrame. Oamenii „făceau rost” de tălpi și asamblarea se realiza acasă, pe masa din sufragerie. Mamele și bunicile tricotau fețele pantofilor. Apoi tricotau sau croșetau genți. Uneori sub formă rotundă, folosind tot felul de șnururi groase. Se mai tricotau fuste, rochițe, pantaloni și chiar costume de baie, pe lângă clasicele pulovere.

Acum moda aceea pare să fie reinventată fabulos de Dolce & Gabbana care a șocat lumea modei prezentând, pentru colecția toamnă-iarnă 2020, o colecție întreagă de genți tricotate supradimensionate și crossbody, în variante de culoare neutră / nude, alb-negru și alb și cu detalii unice, cum ar fi trandafirii brodați.

Celebra Sicily Bag a casei de modă a fost transformată în varianta ei tricotată din sfoară groasă.

Prețurile genților încep de la 2.850 de euro, modelele de mici dimensiuni.

Dolce & Gabbana a asortat noile genți cu pantofi plați tricotați din același fir, sau cu sandale cu toc înalt, purtate cu șosete groase și jambiere.

Sursa foto: Instagram

Zvonuri dinspre Casa Albă. Melania vrea să divorțeze de Donald Trump, după ce predă puterea