Zvonuri dinspre Casa Albă. Melania vrea să divorțeze de Donald Trump, după ce predă puterea

Zvonuri dinspre Casa Albă. Melania vrea să divorțeze de Donald Trump, după ce predă puterea
Se spune că Melania Trump a izbucnit în lacrimi când soțul ei a triumfat, în 2016, un prieten afirmând la momentul respectiv că aceasta „nu s-a așteptat niciodată (n.r. – ca Donald Trump) să câștige”. Acum, foștii asistenți susțin că Prima Doamnă „numără minutele până la divorț”. Mai are de așteptat câteva luni până ce Donald Trump va părăsi Casa Albă.

Donald Trump nu a ieșit președinte a doua oară, și îl așteaptă un alt ghinion. Se pare că va divorța. Separarea oficială dintre el și Melania e dată drept iminentă de foștii asistenți ai cuplului, după „căsătoria tranzacțională” de 15 ani, susțin aceștia.

Se spune că Melania Trump a izbucnit în plâns când soțul ei a câștigat alegerile în 2016, asta și pentru că urmau patru ani în care trebuia să îi fie obligatoriu alături. E cunoscut faptul că Prima Doamnă a așteptat cinci luni înainte de a se muta de la New York la Washington DC, motivând că fiul cuplului, Barron, „trebuia să termine școala”.

Soții Trump au dormitoare separate în Casa Albă

Dar fosta asistentă Stephanie Wolkoff susține că Melania negociază un acord post-nupțial pentru a-i oferi lui Barron o parte egală din averea lui Trump, după divorț.

De asemenea, Wolkoff a susținut că soții Trump au dormitoare separate în Casa Albă și „o căsătorie tranzacțională”.

Fostul asistent Omarosa Manigault Newman a declarat, de asemenea, faptul că mariajul de 15 ani a cuplului s-a încheiat, adăugând: „Melania numără fiecare minut până când Donald Trump nu va mai fi în funcție și ea poate divorța. Dacă Melania ar fi încercat să îl umilească și să plece în timp ce se află în funcție, el ar fi găsit o modalitate de a o pedepsi”.

În ciuda momentelor în care s-a afișat destul de distant, în public, doamna Trump, în vârstă de 50 de ani, susține că are „o relație excelentă” cu soțul ei, în vârstă de 74 de ani. Între timp, el insistă că nu s-a certat niciodată cu ea.

Acorduri pre și post nupțiale, la ordinea zilei

Dacă acordul postnupțial va fi semnat, nu va fi o premieră. Donald Trump are „exercițiu” în astfel de documente. Acordul prenupțial al lui Trump cu a doua sa soție, Marla Maples, o împiedică pe aceasta să publice vreo carte sau să acorde interviuri critice despre el.

Avocatul Christina Previte a spus că este probabil ca Melania Trump să fi fost de acord cu un cod similar de tăcere.

Sursa foto: Instagram

Kylie Jenner a fost încoronată! I-a întrecut pe toți membrii clanului Kardashian