Kylie Jenner a fost încoronată! I-a întrecut pe toți membrii clanului Kardashian

Kylie Jenner a fost încoronată! I-a întrecut pe toți membrii clanului Kardashian
Clanul Kardashian-Jenner este cunoscut peste tot în lume. Toți membrii familiei trăiesc în lumina reflectoarelor de ani buni, dar se pare că starul familiei este chiar mezina, Kylie Jenner.

Kylie Jenner a devenit primul membru al faimoasei familii Kardashian-Jenner care a adunat în comunitatea sa de pe Instagram 200 de milioane de oameni, la doar 23 de ani.

Cele mai faimoase conturi de Instagram

Printre cele mai mari conturi de pe platforma de socializare se numără chiar contul instagram (se pare că și Instagramul are un Instagram), cu 375 de milioane de urmăritori și celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo, cu 241 de milioane de adepți. Celebrități precum Ariana Grande și The Rock au fost, de asemenea, în vârful listei de „faimoși”, cu un număr de 205 milioane, respectiv 202 milioane de adepți.

Kylie este în fruntea familiei sale, deși sora ei Kim Kardashian se apropie cu pași repezi de o comunitate la fel de mare, având 191 de milioane de urmăritori. Sora Kendall Jenner le urmează cu 141 de milioane, Khloé Kardashian cu 122 de milioane și Kourtney Kardashian cu 103 milioane. Părinții lui Kylie au, de asemenea, cifre considerabile, deoarece Kris Jenner are 37,3 milioane, iar Caitlyn Jenner are 10,5 milioane. Alte nume notabile îi includ pe Scott Disick cu 24,2 milioane de adepți și pe Kanye West cu 4,1 milioane de adepți.

Vedeți de ce visează și vedetele noastre să-și dezvolte paginile personale unde să fie urmărite de milioane de persoane, iar publicitatea să tot curga!

Emisiunea Keeping Up With the Kardashians a ajuns la sezonul final, datorită platformelor de socializare

Luna trecută, Kris Jenner a declarat că social media „este cel mai rapid și mai controlat mod de a transmite mesajul” atunci când vorbește despre imperiul familiei, care cuprinde televiziunea, moda și alte industrii.

„Când am început, nu existau Instagram sau Snapchat sau alte platforme de socializare. Lumea s-a schimbat. Acum sunt atât de multe, spectatorul nu trebuie să aștepte trei sau patru luni pentru a vedea un episod. Le putem oferi toate informațiile pe care oricine și-ar dori vreodată să le cunoască în timp real”, a spus ea la o lună după ce familia a anunțat finalul reality show-ului Keeping Up With the Kardashians.

Cine este ”tatuatul” de la Chefi la cuțite?  Florin Dumitrescu l-a luat în echipa sa

Recomandarile noastre