Fetița Ralucăi Pastramă e frumoasă foc, însă toată atenția e asupra mamei. Lumea o critică pentru că nu alăptează. Exclusiv

Fetița Ralucăi Pastramă e frumoasă foc, însă toată atenția e asupra mamei. Lumea o critică pentru că nu alăptează. Exclusiv
Exclusiv. În timp ce Pepe e cu fiicele sale, Maria și Rosa- Alexandra, la mare, unde se distrează de minune, într-un complex din stațiunea Venus, fosta sa soție a revenit acasă, de la maternitate, și se acomodează cu noul bebeluș al familiei.

De câteva zile Raluca Pastramă este din nou femeie căsătorită, și, în plus, și proaspătă mămică. Ea s-a căsătorit cu iubitul ei, omul de afaceri arab Ibrahim, care e mai tânăr decât ea cu câțiva ani, și despre care s-a spus că ar fi fost motivul divorțului de Pepe.

Raluca a rămas însărcinată cu copilul acestuia exact în aceeași perioadă în care și iubita fostului ei soț, Pepe, Yasmine, a rămas la rându-i însărcinată. Aceasta din urmă a născut prima, un băiețel, care a primit numele Junior.

Raluca s-a căsătorit la starea civilă, duminică, iar luni a născut-o pe micuța Mariam.

Raluca Pastramă arată tuturor că nu alăptează

Joi după-amiaza, cei mai proaspeți părinți din lumea mondenă autohtonă, Ibrahim și Raluca, au prezentat-o fanilor pe micuța lor, în toată splendoarea. E o frumusețe, copila, seamănă cu mămica ei.

Raluca nu alăptează copilul, ci îl hrănește cu lapte din biberon, ceea a atras toatăatenția fanilor. Tânăra și frumoasa Raluca ține mult să își păstreze sânii fermi, așa că nu alăptează, au concluzionat gurile rele. Totodată, nimeni nu știe dacă în sticluțăe lapte praf.

La puțin peste 30 de ani, Raluca are deja trei copii: cele două fetițe cu Pepe și acum noua fetiță, cu noul ei soț, Ibrahim.

Urmează botezurile, în ambele familii

În perioada următoare, proaspăta mămică se va gândi la botez și, probabil, la o cununie religioasă. Altfel, Pepe deja a anunțat că îl va boteza pe micul său junior în cadrul unei petreceri intime, la care vor fi invitați doar cei din familie și prietenii foarte apropiați.

Va fi interesant de văzut dacă foștii nași de cununie, cu Raluca, Andra și Cătălin Măruță, vor fi pe listă. De la separarea celor doi, ambele vedete au fost mai degrabă rezervate față de finii care nu au reușit să își salveze căsnicia. Ceea ce contează este că atât Pepe, cât și Raluca, sunt fericiți în noile lor relații, iar fetițele lor au o relație excelentă cu noii parteneri.

Sursa foto: Instagram