Exclusiv. Răzvan de la Neatza s-a făcut model. E pe bune

Exclusiv. Răzvan de la Neatza s-a făcut model. E pe bune
 Fosta lui iubită e obsedată de modă. Lidia Buble e un reper în acest sens. Răzvan nu e deoparte nici el. Iar acum, cu o iubită designer, cu atât mai mult e stilat. Deși, între noi fie vorba, nimeni nu l-a văzut vreodată pe Răzvan Simion prost îmbrăcat.

Fetelor, țineți-vă bine, Răzvan de la Neatza s-a făcut model. Iar știrea e pe bune. Nu e vorba că vedeta TV ar cocheta cu asta. Ci a făcut-o la propriu.  Și ca să vedeți cât de tare e, vă spunem că pentru primul shooting profesionist a zburat fix până în capitala modei. Exact la Milano a făcut Răzvan Simion primele fotografii.

Răzvan Simion este pasionat de haine de calitate. De-a lungul timpului nu a fost surprins decât în haine care stăteau perfect pe el. Spre deosebire de colegul lui de emisiune, Dani Oțil, care e mai sportiv, Răzvan are o pasiune pentru costume și un stil smart casual elegant.

Exclusiv. Răzvan de la Neatza s-a făcut model

Cei care îi știu profilul de pe rețelele sociale au observat că fiecare fotografie în care apare e atent aleasă. În toate etalează o ținută ireproșabilă. E ca scos din cutie, vorba aceea. Și are un simț al combinațiilor cromatice desăvârșit.

Acum, cu atâtea calități în portofoliu, nu e de mirare că i s-a oferit oportunitatea de a face modelling. El tocmai a devenit imaginea unui mare brand în materie de modă masculină, Consiglieri Men. Brandul face costume bărbătești de înaltă clasă și ținută, la comandă.

Răzvan Simion a acceptat provocarea noastră de a personaliza o colecție de ținute prin care și-a structurat întreaga garderobă pentru sezonul de toamnă 2021”, au dezvăluit reprezentanții brandului, împreună cu mai multe imagini din timpul ședinței foto de la Milano.

„Sprezzatura… începutul unei frumoase prietenii cu cei de la @consiglierimen”, a  relatat Răzvan Simion. Și a promis detalii „foarte curând”.

Sursa foto: Instagram