Exclusiv. Rusoaica lui Alex Bodi o sfidează pe Bianca Drăgușanu. Îi arată poze cu ce a pierdut

Exclusiv. Rusoaica lui Alex Bodi o sfidează pe Bianca Drăgușanu. Îi arată poze cu ce a pierdut
Moldoveanca tunată căreia Alex Bodi i-a pus pe deget un inel de logodnă foarte asemănător cu cel de 10.000 de euro cu care a cadorisit-o pe Bianca Drăgușanu când a luat-o de nevastă, a rămas în București după arestarea bărbatului.

După o zi în care a tăcut, Daria Radionova revine pe rețelele sociale cu mesaje directe către Bianca Drăgușanu și către Alex Bodi. Biancăi îi arată inelul. Nu de alta, dar să înțeleagă ce a pierdut și să vadă cât de tare strălucesc diamantele.

Și tot pentru Bianca Drăgușanu mai are un mesaj. În limba rusă. Știe că Bianca e fată deșteaptă, cu facultate, se va prinde. Iată ce îi transmite Daria: „O femeie proastă își urmărește soțul, una deșteaptă are grijă de el”.

Lovitură sub centură directă. Bianca, e knock-out, sunt de notorietate ieșirile geloase ale acesteia, din perioada cât era căsătorită cu Bodi dar și după divorț, când erau doar iubiți.

Miliardarul din Mediaș și-a pus soția să se prostitueze

Amintim că pe averea lui Alex Bodi procurorii au pus sechestru asigurator, până la finalizarea anchetei și a procesului care va urma. Alex Bodi e suspect într-un dosar de proxenetism, șantaj, trafic de persoane și de droguri de mare risc, instrumentat de DIICOT Craiova.

Rețeaua din care se pare că făcea parte și acesta avea cel puțin 30 de membri și racola, prin metoda „lover-boy”, fete din România, pe care le ducea în țări din Europa și le obliga să se prostitueze. Fiecare avea target minim 1.000 de euro zilnic. Dacă nu se supuneau, fetele erau supuse unor chinuri cumplite. Inclusiv a doua soție a lui Bodi, cea cu care are o fetiță, a fost obligată de acesta să se prostitueze în Germania.

Daria se visează viitoarea doamnă Bodi. E dedicată trup și suflet

Dar Daria Radionova îl iubește nespus pe Alex Bodi. Iar pentru el are un mesaj emoționant, postat prin cuvintele unui cântec în limba rusă, care ilustrează muzical o fotografie cu posteriorul ei generos tunat, având în fundal marea albastră. „eu aud vocea ta, cea mai gingașă voce, și vocea ta mă va salva”.

Relația dintre Daria Radionova și Alex Bodi a început cât acesta era însurat, la începutul anului. Printre alte pasiuni comune, cei doi împărtășesc aceeași obsesie pentru mașini puternice și scumpe, conducând Lamborghini.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Secretele ascunse ale Ginei Pistol au ieșit la iveală. Ce își dorește, de fapt, vedeta