Exclusiv. Smiley, un tătic și un bărbat răsfățat: „iubesc, trăiesc cu adevărat…”

Exclusiv. Smiley, un tătic și un bărbat răsfățat: „iubesc, trăiesc cu adevărat…”
Smiley și Gina Pistol formează un cuplu cu adevărat fabulos. Cei doi se iubesc teribil și se bucură de minunea care îi leagă și mai mult, fiica lor, Josephine.

Dacă v-ați întrebat vreodată cum se comportă Gina cu Smiley, acasă, „pe persoană fizică”, iată că răspunsul vine când nu ne-am fi așteptat. Cântărețul este un răsfățat. De soartă, de prieteni, dar mai ales de iubita sa. Gina nu pierde niciun moment ca să îi arate bărbatului vieții ei cât de îndrăgostită este de el, cât de mult îl iubește și cât de mult îi mulțumește pentru că a făcut-o mamă.

Așa cum știți, pe 9 martie, anul acesta, Gina și Smiley au devenit, pentru prima dată în viața lor, părinți. Ei au o fetiță, Josephine, care a crescut mare deja. Știe să stea singură în șezut. Și descoperă lumea și muzica, alături de cei care i-au dat viață. „Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește Josephine”, a mărturisit, acum două zile, Gina Pistol, într-o postare.

Smiley, răsfășat de dimineață

Din ultimele luni de sarcină, la recomandarea medicului, Gina și-a restrâns activitățile publice. Iar după ce a născut, toată ocupația ei a fost în jurul micuței Josephine. Cel care pleacă dimineața la lucru e Smiley. Care are propriile proiecte muzicale, cele ale casei sale de producție, dar și alte contracte la televiziune.

Acum Smiley a recunoscut cât de răsfățat este el de către iubita sa. „Sunt pregătit pentru o nouă săptămână! M-am trezit pupat și îmbrățișat, mă simt iubit și binecuvântat, iubesc, trăiesc cu-adevărat! Vă doresc să fiți cel puțin la fel!”, a scris celebrul cântăreț pe profilul său de Instagram. El a alăturat cuvintelor frumoase o fotografie tandră, alături de Gina Pistol, în care par a fi îmbrăcați în pijamale, scăldați în razele soarelui matinal.

Sursa foto: Instgaram