Exclusiv. Soția lui Bogdan „Sida” Ionescu e ca femeia fantastică. Deși abia a născut, Sheila nu-și neglijează soțul

Exclusiv. Soția lui Bogdan „Sida” Ionescu e ca femeia fantastică. Deși abia a născut, Sheila nu-și neglijează soțul
Pe 21 ianuarie, fostul ginere al lui Traian Băsescu a devenit tată pentru a treia oară. Pe lângă Traian jr. și Sofia, el mai are acum o fetiță, Annelise.

Chiar dacă nu a împlinit încă o lună de viață, micuța are parte de o viață cât se poate de „dinamică”. Părinții ei au decis că venirea pe lume a unui copil nu trebuie să le schimbe prea mult programul. Prin urmare au sărbătorit nașterea micuței cu o mini vacanță la munte, la zăpadă, într-un resort de lux din Poiana Brașov. După aceea au revenit acasă, la București, unde activitățile multe și interesante continuă.

Bogdan și Sheila trăiesc o căsnicie de vis

Așa cum știți, Bogdan „Sida” Ionescu s-a căsătorit cu noua sa soție anul trecut în luna septembrie, cu frumoasa Sheila, o turcoaică. Cei doi au făcut căsătoria civilă în București după care au avut parte de o nuntă de vis într-un fost palat otoman, pe malul Bosforului, la Istanbul. Din acel moment, Bogdan a avut grijă să își răsfețe soția ori de câte ori a avut ocazia. La aniversarea primului an de căsnicie a dus-o într-o vacanță în Franța.

Iar cadou pentru nașterea fetiței i-a oferit un ceas de aur de la un brand celebru și scump.

Zilele acestea cei doi ne arată că acordă o atenție deosebită pentru a se menține în formă.

Sheila merge la sala de fitness însoțită de micuța Annelise

Chiar dacă a născut recent, Sheila are mare grijă de silueta ei care, așa cum am văzut-o și pe durata sarcinii, nu a fost aproape deloc afectată. Tânăra și frumoasa turcoaica merge în continuare în sala de fitness pentru a se antrena. Acum, că este și mămică, are grijă să o ia cu ea și pe fetiță. Așa se face că soția lui Bogdan Ionescu și-a început săptămâna cu o sesiune de antrenament la care adus-o și pe micuța Annelise. În timp ce mama ei s-a antrenat, fetița a dormit cuminte în „scoică”.

Chiar dacă nu ne-a arătat-o încă cu totul, Bogdan Ionescu e foarte fericit de statutul de tată de bebeluș. Zilele trecute, el le-a înmuiat inimile prietenilor de pe rețelele sociale cu o poză cu piciorușul fetiței.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre