Syda a ales. Ce se întâmplă cu familia lui, chiar în aceste zile

Syda a ales. Ce se întâmplă cu familia lui, chiar în aceste zile
Fostul soț al Elenei Băsescu are o viață de vis. A tatăl a trei copii. Pe lângă cei doi juniori rezultați în timpul căsătoriei cu EBA, acum mai are o fetiță, cu turcoaica Sheila.

Bogdan Ionescu și frumoasa Sheila s-au căsătorit în toamna anului 2020, într-un luxos  fost castel otoman, pe malul Bosforului. Au  aniversat un an de la fericitul eveniment în Franța, pe malul mării. De altfel, le place foarte mult să călătorească. Iar faptul că acum au și o fetiță, nu îi oprește. Micuța Annelise a venit pe lume în luna ianuarie, iar peste o lună, tânărul tătic și-a luat „fetele” și le-a dus la un hotel cu SPA și la multă zăpadă, în Poiana Brașov.

Acum a plecat din nou, cu soția și fiica sa. Bogdan, Sheila și Annelise Ionescu au ajuns departe de țară.

Syda a ales gyrosul în loc de micii de 1 Mai

Practic, fostul soț al Elenei Băsescu a ales de 1 mai. El a ales să mănânce gyros și nu tradiționalii mititei, așa că și-a luat soția și fiica și au zburat tocmai la Atena. Aceasta e prima excursie în străinătate a micuței Annelise, care, deși nu a împlinit încă patru luni, e deja o călătoare redutabilă. Și cuminte. Bogdan Ionescu nu contenește să se mândrească cu noua sa fetiță, pe care o scoate inclusiv la alergat, atunci când își face antrenamentele de cardio, în parc.

Și în capitala Greciei tânărul a avut parte de de un astfel de antrenament.

Gabi Bădălău a deschis sezonul în Grecia

În timp ce multe din vedetele autohtone au plecat spre litoralul Mării Negre pentru a petrece 1 mai, cu mici, bere, și prosecco adus cu roaba în cluburile de fițe, unde se anunță petreceri grandioase, unii au ales varianta mai subtilă. Un gyros, altă briză etc.

Gabi Bădălău a fost cel care a dat tonul, iubitul Biancăi Drăgușanu plecând, tot la Atena, cu băieții săi și sora sa, în urmă cu o săptămână, imediat după marele scandal izbucnit la petrecerea burlacilor pentru Florin Salam.

Sursa foto: Instagram