Exclusiv. Theo Rose nu se mai spală pe cap. E hotărâtă

Exclusiv. Theo Rose nu se mai spală pe cap. E hotărâtă
Anul trecut a fost unul excelent pentru Theo Rose. Artista a atins culmile succesului și a ocupat locuri de top în  trendingul YouTube-ului românesc. Fanii ei o urmăresc și o apreciază pentru talent, dar și pentru felul ei de a fi.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton. Artista cântă încă de la vârsta de 4 ani și s-a lansat, oficial, în muzică la 15 ani. Deși acum are un succes imens, Theo Rose a ajuns să fie cunoscută mai bine abia după ce a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities” și a ieșit pe locul al doilea.

Theodora Maria Diaconu, după numele cântăreței din cartea de identitate are 34 de ani, este ploieșteancă. Odată cu succesul și faptul că se întreține singură din muzica pe care o face, vedeta s-a mutat în capitală, unde duce o viață frumoasă. Ea are mare grijă să își întrețină silueta.

În plus, un atu important al ei e podoaba capilară. Așa cum știți, Theo Rose e posesoarea unui păr lung, bogat, pentru care e deseori invidiată. Orice tânără cu păr lung știe că nu e deloc simplu de îngrijit acesta. Necesită tratamente speciale și mult timp alocat pentru styling.

Theo Rose a luat o decizie radicală în legătură cu părul său

Epuizată de cât de greu îi este să își îngrijească părul, Theo Rose calcă acum pe urmele altor vedete care, deși nu au făcut public acest lucru, nu se mai spală deloc singure pe cap. În schimb, apelează la servicii de specialitate, în saloanele de coafură.

Cântăreața Theo Rose a anunțat că a decis să nu mai folosească singură apa și șamponul. „M-am hotărât! Nu mă mai spăl pe cap acasă. A ajuns să fie un chin să fac asta singură, pentru că timp de vreo doi ani mi-am spălat părul aproape zilnic. Nu mă îndur să îl tund… îl iubesc. E așa de când eram copil.

Dar când se acumulează oboseală, stres, nervi și când ajungi acasă, știi că urmează să petreci 2 ore la spălat și uscat… te apucă toate crizele. M-am gândit mult dacă să va spun asta… n-am vrut să credeți că-s fițoasă. Da’ mai bine fitzoasă, decât căpiată”, a scris vedeta într-o postare pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre