Theo Rose e speriată de căsătorie. Se iubește cu nepotul lui Nea Mărin, dar… „Am simțit gelozie”

Theo Rose e speriată de căsătorie. Se iubește cu nepotul lui Nea Mărin, dar… „Am simțit gelozie”
E una dintre cele mai iubite și talentate cântărețe ale României și nepoata prin alianță a lui Nea Mărin.

Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin și se pare că va trece la următorul pas.

Theo Rose e speriată de căsătorie. Ce i-a făcut nepotul lui Nea Mărin

Se iubește de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul renumitului Nea Mărin, dar deocamdată Theo Rose nu se gândește la căsătorie. O sperie instituția familiei, dar nici nepotul lui Nea Mărin nu a făcut nimic ca să îi demonstreze contrariul pentru că nici în acest moment nu a cerut-o de nevastă.

Chiar și așa, artista care spune că-și dorește doi copii, știe încă de pe acum cine ar vrea să-i cânte la nuntă. Și nu are gusturi rele deloc, pentru că e vorba de fantasticul Nikos Vertis, dar și Diana Matei, Pepe, Carmen Chindriș și Mioara Velicu.

„Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă”

,,Să văd după primii doi copii, dacă-l mai vreau și pe al treilea. Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă, de fapt, nu prea m-am gândit la chestia asta, poate pentru că nu prea vreau să mă mărit. Dar aș mai vrea să vină Pepe, Diana Matei, Carmen Chindriș și doamna Mioara Velicu. (…) Nu am fost cerută.

Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine. Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important”, a mai spus artista.

Cine e mai gelos în relație

Pentru că e o femeie greu de controlat, Theo spune că au fost momente când Alex a fost gelos. Dar și ea se zburlește, atunci când cineva îi invadează teritoriul.

„Sigur că au existat situații. Nu are cum să îi fie ușor, mai ales că nu sunt o tipă simplu de controlat. Dar a înțeles. E mai tot timpul cu mine, deci n-a fost tocmai greu. (…) Au existat două situații în care am simțit gelozie. Mi s-a părut extraordinar cum a ieșit Leul din mine să-și apere teritoriul, subtil și tacticos. Mi-a plăcut să descopăr asta despre mine”, s-a destăinuit artista.

Sursă foto: instagram