Exclusiv. Un pui de leu a atacat-o pe Ramona Gabor. S-a speriat groaznic. Video

Exclusiv. Un pui de leu a atacat-o pe Ramona Gabor. S-a speriat groaznic. Video
De câteva luni, sora Monicăi Gabor apare tot mai des în anturajul unuia din prietenii cumnatului său, Mr. Pink. Ceea ce părea o simplă relație de afaceri, pare mai degrabă altceva, în lumina noilor indicii.

Partenerul lui Mr. Pink, cunoscutul om de afaceri de origine indiana Sheeraz Hasan, se recomanda ca fiind mare investitor în crypto și unul dintre cei mai tari PR-i de la Hollywood. El s-a ocupat de lansarea în spațiul public a mai multor vedete, printre care Kim Kardashian, Paris Hilton, Jennifer Lopez și așa mai departe.

PR-ul marilor vedete a plimbat-o pe Ramona Gabor în cele mai secrete locuri din Franța, unde tânăra a descoperit vinuri rare și scumpe, în luna februarie. A dus-o și la Paris, dar și în Italia, cei doi petrecând atunci mai multe zile împreună.

Născut la Londra, bărbatul de 47 de ani e musulman și a scris inclusiv o carte: Sheeraz: The Muslim American Dream. Anul acesta de Ziua Îndrăgostiților și în zilele ce au urmat, el s-a aflat în Franța, alături de Ramona Gabor.

Sheeraz o pune în gardă pe Ramona Gabor: „Tigrul acesta e ca fost mea (iubită)”

Indianul Sheeraz a lăsat America în urmă, iar acum se află în Dubai, alături de Ramona Gabor. Așa cum știți, sora Monicăi Gabor e stabilită de ani buni aici, iar de puțin timp modelul a început o nouă afacere, ea lansând propria linie de parfumuri de lux. Dar acum, singura ei preocupare pare a fi aceea de a se distra în compania PR-ului marilor vedete de la Hollywood.

Acesta a și indianul Sheeraz au vizitat un parc zoologic din dubai. Unde Ramona i-a arătat bărbatului tot felul de animale, țopăind în fața lui. Pe una din filmările făcute de acesta se aude cât de entuziasmat e de faptul că Ramona Gabor a coborât din mașină cu cămașa descheiată. În plus, as făcut și glume.

Sheeraz îi arată Ramonei „un tigru”, care era, de fapt, un pui de leu, și o pune în gardă: „E ca fost mea (iubită)”. Animalul nu stă mult pe gânduri și o atacă pe Ramona. Noroc că era priponit.

Sursa foto / video: Instagram