Exclusiv. Vedetă din showbiz care și-a dat masca jos și s-a pozat ostentativ. Mai are cineva curajul ei?

Exclusiv. Vedetă din showbiz care și-a dat masca jos și s-a pozat ostentativ. Mai are cineva curajul ei?
De-a lungul timpului, imagini copleșitoare cu vedetele fără machiaj au apărut în spațiul public. Iar unele dintre ele nu semănau deloc cu ele însele. S-au făcut tone de glume pe seama lor. E curaj la mijloc sau altceva?

Acum, o vedetă din showbizul autohton și-a dat masca jos și s-a pozat ostentativ. Probabil că nu multă lume are curajul ei. Dar ea a făcut-o. Și s-a arătat așa cum e ea, dimineața. Sau seara, după duș. Fără fond de ten, umbre care să îi contureze chipul și să îi dea altă formă a nasului sau a pomeților. E de lăudat.

Lidia Buble și sora ei Estera au participat la competiția Asia Express-Drumul împăraților. Lidia e mai tot timpul machiată. E de la sine înțeles, având în vedere ocupația ei. Sora, în schimb, e make-up artist, așa că e de la sine înțeles că se machiază competent de fiecare dată. Întrebarea e ce au făcut fetele când au ajuns pe meleaguri străine. Unde am mai avut de înfruntat și condiții extreme! Ne amintim că, la Marea Moartă, curgea apele pe ele, temperatura fiind de 40 de grade Celsius.

Lidia Buble și-a dat masca jos

Surorile „Buble truble”, cum își spun Lidia și Estera, au postat un tutorial pe Youtube în care explică, pas cu pas, cum se machiau ele cât au participat la competiția care ține cu sufletul la gură telespectatorii din România. Cel mai impresionat a fost curajul Lidiei, care a apărut în fața publicului complet nemachiată, și cu părul prins cu două agrafe.

„Machiajul nostru este foarte natural. Promovăm naturalețea. Am zis să vă arătăm puțin din trucurile noastre”, a dezvăluit Lidia Buble.

Înainte de machiaj Lidia a folosit cremă hidratantă pe față, și un ser pentru ochi.

În Asia Express, ea a folosit fond de ten Chanel. Dar pentru demonstrație, surorile au ales un fond de ten de la Giorgio Armani, pe care, spune Lidia, îl folosește de doi ani de zile, pentru că îi place foarte mult. „E foarte rezistent. E în top 3 fonduri de ten preferate”, a adăugat Estera. Peste fond de ten foloseau pudră. Și un bronzer pentru conturul feței și evidențierea ochilor. Pentru conturarea ochilor, Lidia a folosit un contur închis la culoare, dar nu negru.

„Mie îmi place foarte mult să îmi evidențiez ochii”, a mai spus Lidia Buble. În final, și-a vopsit genele, iar apoi buzele, cu contur și ruj lichid. Totul, cu explicații și demonstrație, nu a durat 30 de minute.

Sursa foto: YouTube și Pixabay