Exclusiv. Victoria și David Beckham se distrează pe muzică românească

Exclusiv. Victoria și David Beckham se distrează pe muzică românească
În ultima vreme, cel mai „posh!” cuplu din showbiz a fost în atenția publicului mai degrabă prin prisma fiului cel mare, care urmează să se căsătorească. Dar tot ce fac David și Victoria Beckham e interesant. Iar mai nou, s-au urcat... în tei.

Victoria și David Beckham se distrează pe muzică românească, după cum putem concluziona din clipul distribuit de celebrul designer de modă, în vârstă de 46 de ani, pe rețelele de socializare. Victoria Beckham a postat un clip în care stă cu capul pe umărul soțului ei, cu un pahar de șampanie în mână, în timp ce acesta „fredonează, cu aplomb” ( printr-o animație suprapusă fotografiei), refrenul de la „Dragostea din Tei”, versiunea originală a cântecului trupei O-Zone.

O piesă veche de 19 ani! Din tinerețea lor, am putea spune! Și, cine știe, poate că și în anii de glorie ai formației  pop din Republica Moldova, posh girl îi asculta piesele.

Victoria și David Beckham se distrează pe muzică românească

„I thought I was the singer in the family?! Is there nothing @davidbeckham can’t do?!” (n.r. – Am crezut că sunt cântăreața din familiei ?! Nu este nimic pe care @davidbeckham nu îl poate face ?!) a scris Victoria Beckham alături de simpatica animație. Fiul ei cel mare, Romeo Beckham, a fost super încântat. „Dad should give up his football to become a singer” (n.r. – Tata ar trebui să renunțe la fotbalul său pentru a deveni cântăreț), a comentat acesta. De ce nu?

Vă mai amintiți de trupa O-Zone?

O-Zone a fost o formație de muzică pop din Republica Moldova compusă din Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș. Trupa a activat doar șase ani, între 1999 și 2005. Piesa „Dragostea din tei” a fost unul din hiturile care au devenit cunoscute în toată lumea, având inclusiv o variantă în limba engleză. După ce s-a dizolvat trupa, cei trei membri ai formației s-au lansat fiecare în proiecte individuale, continuând cariere solo.

Victoria Beckham și soțul ei nu sunt singurii amatori de distracție pe muzică românească. În luna septembrie, cunoscutul actor Jean Claude Van Damme a făcut un live pe Facebook arătându-și mușchii și dansând pe melodia românească „Save Me”, compusă de Randi și Marius Moga, cunoscuți sub apelativul Morandi.

Ceva mai aproape de momentul de față, acum o lună, celebrul rapper Snoop Dogg a distribuit pe Instagram un clip în care fumează înainte să intre pe scenă, și se mișcă lent pe ritmurile unei manele cântate de Florin Salam.

Sursa foto: instagram

Legenda uriașilor de la Coşoveni. Ce legătură aveau creaturile legendare cu Biblia