Zăvoranca nu prea mai are ce comenta. Adelina Pestrițu nu se mai ascunde. Ce decizie a luat vedeta

Zăvoranca nu prea mai are ce comenta. Adelina Pestrițu nu se mai ascunde. Ce decizie a luat vedeta
Oana Zăvoranu a lăsat-o mai moale cu pamfletele sale video în care le-a atacat pe multe din vedetele momentului. O serie din ele au și dat-o în judecată. Una din ele a fost Adelina Pestrițu. Printre altele, Oana i-a reproșat că și-a operat nasul.

Ei bine, acum  Zăvoranca nu prea mai are ce comenta, Adelina Pestrițu nu se mai ascunde. Vedeta a  luat o decizie de importanță majoră în viața ei și a și făcut public acest lucru.

Pentru că ea câștigă bani din postările pe internet, Adelina fiind una din influencerițele consacrate de la noi, vedeta știe că trebuie să își expună și parte din viața intimă în public. Prin urmare, nu de puține ori a relatat cum merge la estetician, sau face una ori alta.

Adelina Pestrițu nu se mai ascunde

Vedeta a decis acum să renunțe la filtrele de pe rețelele sociale în favoarea intervențiilor estetice făcute de un anume medic. „Nu îmi place să facă excese, tocmai pentru asta l-am ales pe doctor R.I. să-mi fie alături în procesul de reîntinerire periodică. Tot în cabinetul lui am luat și decizia de a nu mai folosi filtre pe Instastory.

Doctorul estetician trebuie să fie cel pe mâinile căruia te lași cu toată încrederea și, în timp îți devine și cel mai bun psiholog, care te ajută să te vindeci la cap. Așa că asta si eu, cu bune și cu rele, cu calități și defecte. Nu vreau să fiu altcineva.

Sunt fericită cu mine. Îmi doresc doar să îmbunătățesc ori de câte ori am ocazia ceea ce am primit de la cel de sus”, a dezvăluit Adelina Pestrițu.

Ea și-a făcut injecții cu botox lunile trecute. Iar acum se arată pe rețelele sociale fără filtru și fără machiaj, încântată de rezultate.

Zăvoranca nu prea mai are ce comenta din acest punct de vedere. Dar de publicitatea mascată a influensărițelor, sigur se va mai lua.