Exerciții fizice simple, de făcut chiar la tine în sufragerie!

Exerciții fizice simple, de făcut chiar la tine în sufragerie!
Dacă ideea unui antrenament acasă te face să caști, gândește-te din nou. Există anumite exerciții pe care le poți face simplu și rapid, chiar la tine în sufragerie.

Exerciții fizice simple. Câteva mișcări de greutate corporală pe care le-am detaliat mai jos pot fi făcute cu ușurință de începători, intermediari sau avansați în exerciții fizice. Așa că, începeți de unde vă simțiți gata și progresați de acolo.

Rutină pentru începători

Exercițiile de greutate corporală pentru începători vă vor oferi un antrenament complet. Completați 2 seturi de 10 până la 15 repetări ale fiecărui exercițiu, cu 1 minut de odihnă între fiecare mișcare. Acest circuit ar trebui să dureze aproximativ 15 minute. O rutină excelentă pentru începători.

Podul: Faceți o punte din dopate și posterior. Acesta este un exercițiu excelent pentru încălzire.

Pentru acest exercițiu, întindeți-vă pe spate, cu genunchii îndoiți, cu tălpile lipite pe podea și cu brațele întinse pe lateral. Împingându-vă prin picioare și întinzându-vă spatele, ridicați fundul de la sol până când șoldurile sunt complet extinse, strângându-vă posteriorul în partea de sus. Reveniți încet la poziția de pornire și repetați.

Scaun ghemuit: Ghemuiți-vă pentru a vă întări picioarele și spatele, ceea ce va face mișcările de zi cu zi mai ușoare. Începând cu un scaun dedesubt, vă veți ajuta să stăpâniți forma corectă.

Stați în fața scaunului, cu picioarele în dreptul umerilor, mâinile îndreptate ușor înainte.

Așezându-vă, îndoiți genunchii, coborâți spatele până când fundul atinge scaunul. Împingeți-vă prin călcâi și reveniți la poziția de plecare.

Flotări în genunchi

Un alt exercițiu pentru începători. Această mișcare vă va ajuta să vă consolidați rutina de sport. Stai într-o poziție cu palmele lipite de podea și în genunchi. Îndoiți coatele pentru a vă coborî la sol. Păstrați coatele la un unghi de 45 de grade.

Schelete umane vechi de mii de ani, găsite în pietrele din „Câmpia Borcanelor”. Ce au descoperit arheologii