Regina divorțurilor de la Hollywood. Avocata o reprezintă pe Kim Kardashian în procesul cu Kanye West

Regina divorțurilor de la Hollywood. Avocata o reprezintă pe Kim Kardashian în procesul cu Kanye West
Faceți cunoștință cu avocatul divorțurilor, cea care o reprezintă din nou pe Kim Kardashian. Laura Wasser a reprezentat vedete de top, inclusiv pe Angelina Jolie în divorțul de Brad Pitt, pe Johnny Depp, Christina Aguilera, Heidi Klum și chiar pe Stevie Wonder.

Faceți cunoștință cu avocatul divorțurilor. Munca Laurei în dizolvarea căsătoriilor i-a adus celebra poreclă de „Disso Queen”. Zvonurile spun că ar fi fost chiar inspirația pentru rolul Laurei Dern în filmul „Marriage Story”.

Laura Wasser a fost inspirația din spatele unui rol premiat cu Oscar

Faceți cunoștință cu avocatul divorțurilor, Laura a reprezentat-o ​​și pe Maria Shriver în despărțirea ei de Arnold Schwarzenegger. De asemenea, „Disso Queen” i-a reprezentat pe Ryan Reynolds, Gwen Stefani, Travis Barker, Denise Richards, Ben Affleck și Jennifer Garner, precum și pe Gwyneth Paltrow și Chris Martin.

Laura Wasser a fost, de asemenea, posibil inspirația din spatele unui rol premiat cu Oscar. Este vorba de cel jucat de Laura Dern în filmul „Marriage Story”. Întrebată dacă crede că rolul lui Dern este inspirat de ea, a spus că: „Nu știu. Este foarte greu să te vezi așa. Dar din cauza numărului uriaș de oameni care m-au sunat și mi-au trimis un mesaj în legătură cu asta, nu pot ignora complet faptul că așa poate fi”.

Laura Wasser a lucrat în trecut cu Kim Kardashian

Kim a lucrat cu Wasser în timpul divorțului de al doilea soț, Kris Humphries. Acum a angajat-o încă o dată , când se desparte de Kanye West. Celebra avocată a declarat anterior că sfatul ei pentru clienții faimoși este adesea să medieze situația  mai degrabă decât să meargă la război în fața paparazzilor.

„Dacă sunteți pe punctul de a începe un divorț și sunteți o celebritate, gândiți-vă de două ori. Fă-o într-un mod foarte conștient. Gândește-te la viețile pe care le poți afecta. Gândește-te la restul vieții tale și la modul în care va trebui să interacționezi cu această persoană. Gândiți-vă la modul în care veți fi perceput dacă veți ieși în război, spre deosebire de o ieșire amabilă și plin de compasiune. Mai ales știind că persoana de care divorțați este cineva pe care l-ați iubit cândva”, a spus Laura Wasser.

Sursă foto: cdn.onebauer.media

Catacombele din Paris. Locul care a inspirat filmele de groază