Factura de infarct la gaze primită de Elena Merișoreanu: „Dacă vă spun, vă speriați! E adevărat, avem patru centrale!”

Factura de infarct la gaze primită de Elena Merișoreanu: „Dacă vă spun, vă speriați! E adevărat, avem patru centrale!”
O factură de speriat a primit pentru consumul la gaze Elena Merișoreanu. Interpretei de muzică populară nu i-a venit să creadă cât are de plătit.

Aproximativ 6.000 de lei are de plătit artista, care a rămas șocată când a văzut factura. În vila în care locuiește alături de soțul ei, Elena Merișoreanu are montate patru centrale, motiv pentru care suma este atât de mare, anunță click.ro. Chiar și așa, artista a fost suprinsă când a văzut negru pe alb la cât s-a ridicat consumul.

Elena Merișoreanu spune însă că are noroc cu pensia soțului, care a fost general în armată. Altfel nu știe cum ar fi putut face față unor cheltuieli uriașe. Cântăreața are o pensie mică, de 2.000 de lei, de la Ansamblul Rapsodia Română, unde a fost angajată zeci de ani.

„Dacă vă spun cât mi-a venit factura la gaze luna asta, vă speriați! Am de plătit 50-60 de milioane (n.r.6.000 de lei)! Am rămas interzisă atunci când am văzut! Noroc cu bărbată-miu că el are pensie mare, că altfel nu știu de unde dădeam eu banii ăștia! Noi stăm la casă, e adevărat că avem patru centrale! Mai vin și fetele pe la noi, le-am aranjat, ele stau la casele lor, dar tot vin pe la mine ca să le dau bani, că așa sunt învățate! Eu le dau, ce să mai fac eu cu banii acum, la vârsta asta, dacă nu le dau lor, nu?“, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!.

Scumpiri de nesuportat

Elena Merișoreanu a subliniat că nu este singura scumpire care i se pare de nesuportat pentru oamenii simpli, în special pentru bătrâni.

„Am făcut cumpărături pentru pomană, să fac pachete, am dat 1.800 de lei, nu mi-a venit să cred, aproape de două ori mai scumpe decât în trecut. La farmacie, la fel”.

Pe 5 noiembrie, Elena Merișoreanu împlinește 75 de ani, după ce în luna octombrie a aniversat 50 de ani de căsnicie. Încă nu știe nimic despre petrecere, pentru că fetele sale de ocupă de tot, dorind să o surprindă de ziua sa.
Soțul său, Viorel Croitoru, este fost general de armată, iar pensia acestuia variază între 13.000 și 18.000 de lei. Elena Merișoreanu are o pensie de la stat în valoare de aproximativ 2.000 de lei.