Familia confirmă: Tzancă Uraganu, snopit în bătaie. Cât e de gravă starea lui și motivul vehiculat

Familia confirmă: Tzancă Uraganu, snopit în bătaie. Cât e de gravă starea lui și motivul vehiculat
Manelistul ar fi ajuns în stare critică într-un spital din Germania, după loviturile încasate. Se pare că Tzanca Uraganu a fost foarte grav bătut.

După ore de incertitudini, familia confirmă pentru spynews: Tzancă Uraganu a fost snopit în bătaie. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, când manelistul a fost atacat de mai mulți indivizi mascați. Acesta se afla împreună cu iubita sa, în Germania. Cu numai câteva ore înaintea altercației, Tzancă Uraganu a postat imagini cu el și iubita lui, în Ferrari,  ambalând motorul pe  o arteră importantă din Paris. Ceva mai devreme, el s-a fotografiat după o sesiunea de cumpărături la Gucci.

Totul ar fi început cu ceva timp în urmă. Manelistul și-ar fi bătut fosta iubită, pe Lambada, de a lăsat-o într-o baltă de sânge. Momentul nu poate fi trecut cu vederea de rudele femeii. Dar nici de fanii manelistului. „Poți să fii îmbrăcat în toate firmele mari degeaba; respect nu ai tu pentru tine atâta timp cât bați o femeie”, i-a scris cineva.

Tzancă, bătut de mai mulți bărbați mascați

Acum cântărețul s-ar afla în comă, la un spital din Germania, iar starea lui de sănătate nu ar fi tocmai bună, scrie Spynews. Potrivit sursei citate, agresorii ar fi chiar frații Lambadei, mama copilului lui Tzancă Uraganu, cea de care s-ar fi despărțit. Indivizii respectivi s-ar fi dus din Anglia în Germania, acolo unde artistul era cu iubita lui, Alina Marymar, și l-au pus la punct.

Cea care a confirmat faptul că agresorii sunt frații Lambadei ar fi chiar Marymar. Aceasta ar fi realizat că sunt frații Lambadei, după ce i-ar fi tras fularul de pe fața unuia dintre ei.

Tzancă: „Toată lumea se mai bate, în casă mă refer”

Zilele trecute au ieșit la iveală imagini de coșmar cu Lambada, mama fiicei lui Tzancă Uraganu. Aceasta ar fi fost bătută de fostul partener și lăsată să se chinuie într-o baltă de sânge. Celebrul manelist a recunoscut totul.

„Uitați-o pe Lambada. Este foarte bine. Toată lumea se mai ceartă, toată lumea se mai bate, în casă mă refer. Nu că ar fi normal. Au fost niște discuții foarte vechi și totul a plecat din cauza unui om despre care nu trebuie să mai dau niciun detaliu. Încă o dată vă spun, nu este absolut niciun fel de problemă, Lambada nu este batjocorită, are tot ce îi trebuie, nu îi lipsește nimic”, a spus manelistul.

Manelistul i-a mai asigurat pe fanii lui că toate îi merg strună și că este fericit, atât alături de logodnica lui, Alina Marymar, cât și de Lambada, fosta parteneră, și fetița lor. Conform spuselor sale, Lambada nu este batjocorită, ci trăiește o viață de lux.

În videoclipul în care a dat explicațiile, apare și Lambada, cu zâmbetul pe buze, confirmând spusele manelistului. Tzancă Uraganu a mai reamintit că blondina are acum o stare financiară extrem de bună și că este numai pace și liniște în căsnicia lor.

Sursa foto: Instagram