Tzancă Uraganul a ajuns la Hollywood

Tzancă Uraganul a ajuns la Hollywood
De curând,  Jean-Claude Van Damme dansa pe melodia românească „Save Me”, compusă de Randi și Marius Moga, cu mișcări de felină. Acum, a fost filmat ascultând o manea a lui Tzancă Uraganu. Actorul pare că este în România, iar clujenii care îl însoțesc i-au pus muzica lor preferată.

Jean Claude Van Damme a fost filmat de un grup de clujeni în timp ce se plimbau cu mașina. Șoferul a pus o manea care să destindă atmosfera, dar când a început să facă un live, actorul a spus că nu este OK pentru rețele de socializare.

Jean-Claude Van Damme a fost filmat ascultând o manea a lui Tzancă Uraganul

Jean-Claude Van Damme este în România. Presa a aflat doar când un clujean a făcut o filmare live, să vadă toată lumea cine este prietenul lui și cum se simte bine pe o manea a lui Tzancă Uraganul.  „Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”, a spus șoferul.

Când a văzut că este filmat, actorul a spus că nu este ok ce face șoferul.

„No good for social network” (Nu este OK pentru social media), a spus Jean-Claude Van Damme.

Bineînțeles, au început comentariile. „Băăăă, voi l-ați răpit pe Van Damme / Unde l-ați găsit, mă? Super, sunteți cei mai tari  / Daaa, o să fiți istorie / Când se va trezi, vă va căuta pe fiecare în parte pentru ceea ce i-ați făcut / Nu pot să creeeed”.

Ulterior, videoclipul a fost eliminat de pe rețeaua youtube.


Jean-Claude Van Damme: 4 soții, 5 căsătorii, 3 copii, amante fără număr. Ce poveste fabuloasă!

Marius Moga i-a lansat încă o provocare lui Jean Claude Van Damme. Oare are curaj?

Recomandarile noastre