Invitația vine după ce cunoscutul actor a făcut un live pe Facebook arătându-și mușchii și dansând pe melodia românească „Save Me”, compusă de Randi și Marius Moga, cunoscuți sub apelativul Morandi.

Jean-Claude Van Damme are 59 de ani, dar ține foarte bine ritmul și îmbină mișcările de dans cu cele de arte marțiale, care îi sunt foarte bine cunoscute din toate filmele de acțiune în care a jucat.

Hitul compus de Randi și Marius Moga – „Save Me” – a cucerit în urmă cu 12 ani întreaga Europă. Acum cei doi artiști s-au declarat impresionați de alegerea faimosului actor.


Ilinca Vandici rupe tăcerea. De ce a trimis-o bărbatul la psiholog

Celebra prezentatoare TV Ellen DeGeneres, un om de coșmar. Cum își chinuia, zi de zi, angajații


Ce spun Randi și Moga despre prestația lui Van Damme

Într-o intervenție video în emisiunea „La Măruță”, unul de pe terasa casei (Moga) și altul din studio (Randi), tinerii artiști români au povestit ce au simțit în momentul în care au văzut și ei filmulețul neobișnuit cu Jean-Claude Van Damme.

„E o întâmplare menită să ne facă să zâmbim. Prima dată am crezut că era fake. E foarte tare. El a mai filmat în România poate știa piesa de atunci. Când eram mic mă uitam la filmele lui și e impresionant să-l vezi pe acest actor de acțiune cu care ai crescut dansând pe melodia ta”, a spus Marius Moga.

Randi s-a amuzat de mișcările actorului care în curând va împlini 6 decenii de viață. „El e old school, nu putea dansa pe o melodie trapp”, a continuat Randi. Acesta a fost numit de Cătălin Măruță „nepotul lui Jean-Claude Van Damme”, pentru fizicul plin de mușchi atent lucrați la sală.

În finalul intervenției, Randi și Moga, mai în glumă, mai în serios, i-au lansat lui Jean-Claude Van Damme o invitație – provocare: să apară în noul lor videoclip.

Sursa foto: Instagram, YouTube

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp