Familie mare și casă mică. Avem soluții pentru reorganizare

Familie mare și casă mică. Avem soluții pentru reorganizare
Familia este cel mai important lucru iar bucuria de a petrece timpul alături de cei dragi nu se compară cu niciun alt sentiment. Totuși, apar anumite probleme atunci când spațiul locativ nu e suficient pentru o familie numeroasă. Iar în ultimul timp românii au început să își dorească mai mulți urmași.

Familie mare și casă mică? Ce te faci când ai familie numeroasă și nu poți schimba locuința din lipsă de buget? În principiu, nu ai de ales și găsești soluții. Dacă te afli în această situație destul de neplăcută, trebuie să te gândești la reorganizarea casei. De cele mai multe ori, răspunsul e la îndemână. Trebuie reorganizate mobila, mobila, electronicele și electrocasnicele pe care le ai. Iată cum îmbunătățești propria locuință pentru a avea mai mult loc.

Reorganizează dormitoarele

Un mod foarte simplu de a câștiga spațiu în casă este reorganizarea și amenajarea dormitorului principal și pe cel al copiilor. Poți face acest lucru cu investiții minime.

Pentru camera părinților, unde se află majoritatea obiectelor necesare atât lor, cât și copiilor  în primii ani de viață, va trebui să găsești noi spații de depozitare. Sfatul specialiștilor e să achiziționezi un pat cu sertare pentru lenjerii și apelează la un dressing care dispune de locuri pentru umerașe. Vei observa cum toate hainele vor fi mai organizate și vor ocupa mai puțin spațiu decât în dulapuri.

În camera copiilor, optează pentru paturi suprapuse și birouri pliabile care să le ofere suficient  spațiu de joacă. De asemenea, aplică o regulă generală. Fiecare copil să își strângă jucăriile și rechizitele după fiecare activitate.

Familie mare și casă mică. Rearanjează baia

O singură baie și cel puțin patru membri ai familiei? Există soluții. Amenajează un dulap în care să păstrezi cosmeticele și produsele de igienă. Pentru a nu pierde din spațiu, montează cabinete în partea de sus a pereților, deasupra WC-ului sau a căzii.

Pentru a câștiga spațiu, mașina de spălat ar trebui montată pe hol. În plus, poți construi o mică debara în jurul ei. Iar pentru că într-o casă mică, fără balcon, hainele se usucă de cele mai multe ori în living, ocupând spațiu, ideal e să achiziționezi un uscător automat. Chiar dacă este o investiție destul de mare, problema lipsei de spațiu va fi rezolvată.

Modernizează electrocasnicele în bucătărie

Bucătăriile sunt cele mai dezorganizate încăperi din orice casă cu mulți locatari. Aici esența e să pui accent pe depozitarea inteligentă a ustensilelor și vaselor. Apelează la cât mai multă mobilă de perete și la aplice tip cuier, care se lipesc de ușile cabinetelor și permit susținerea greutăților. Și frigiderele side by side te vor ajuta în stocarea mult mai organizată a mâncării.

Sursa foto: Pixabay

Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi cu cremă de păstârnac și jeleu de merișoare

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp