Fanii Andreei Bălan, întristați și îngrijorați. Artista i-a dezamăgit rău

Fanii Andreei Bălan, întristați și îngrijorați. Artista i-a dezamăgit rău
Vlogul Andreei Bălan este foarte urmărit şi apreciat de către fanii vedetei, însă ultima postare i-a dezamăgit complet pe urmăritorii vedetei. Aceștia au reacționat imediat, profund nemulțumiți.  

Cel mai recent episod al vlogului Andreei Bălan a avut drept subiect o piscină pe care artista le-a amenajat-o celor două fetiţe, Ella şi Clara.

Fanii însă au observat şi un alt element care i-a nemulţumit pe unii dintre ei. Andreea Bălan a postat pe YouTube cum a mers la cumpărături într-un centru comercial din Capitală, pentru a cumpăra tot ce îi trebuie pentru noua piscină gonflabilă, însă internauţii au criticat-o pentru că nu purta corect masca de protecţie şi îi oferea şi un exemplu prost Ellei, care o însoţea la shopping.

“Ești pregătită? Ești fericită? Ce frumoasă ești! Ți-ai pus perluțe, ți-ai luat sirena, ți-ai pus ghiozdănelul. Ai și măscuță. Ai măscuță, pentru că așa ieșim în oraș, cu măscuță, nu se poate altfel!”, i-a spus Andreea fiicei sale, însă apoi se poate vedea cum ea însăşi poartă mască pe bărbie.


Adevărul iese la iveală. Care a fost, de fapt, motivul retragerii prințului Harry din Familia Regală

Nicio zi fără Lidia Buble. Are, oare, un iubit secret pentru care pozează incendiar? Exclusiv


„Trage-ți masca aia pe nas și nu mai pune mâna atât pe ea”, “Andreea, ajută-ne folosind corect masca în magazin: acoperind nasul și gura. Fanii tăi pot avea astfel parte de încă un exemplu pozitiv” sau “Andreea… esti o scumpă, dar pune masca peste nas și nu mai atinge exteriorul” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor nemulţumiţi de atitudinea Andreei Bălan.

Totuşi, foarte mulţi internauţi au ţinut să o laude şi să-i transmită artistei toată iubirea şi aprecierea: “Sunteți așa drăguțe! Mă bucur că faci vloguri interesante și educative. Și că nu vorbesti urât ca alții! Sunteți foarte amuzante! Râd de fiecare dată când mă uit la vlogurile tale! Ține-o tot asa!” sau “Eluța este delicioasă, vorbește foarte clar, e foarte isteață, deschisă și Clarița e dulce, un copil bun, nu plânge, nu, mârâit, copii foarte bine educați! Toată admirația pentru tine si mama ta!”.

Sursa: YouTube