Fanii lui Britney Spears sunt supărați pe Justin Timberlake și îl somează. Ce a făcut cântărețul

Fanii lui Britney Spears sunt supărați pe Justin Timberlake și îl somează. Ce a făcut cântărețul
Fanii lui Britney Spears sunt supărați pe Justin Timberlake. Vor ca acesta să-și ceară scuze public. De ce este acuzat cântărețul.

Documentarul ”Înscenarea lui Britney Spears” a avut premiera pe Hulu în Statele Unite vineri. În urma lui, au ieșit la iveală o serie de detalii din viața lui Britney, inclusiv legate de despărțirea de cântărețul Justin Timberlake în 2002. Fanii lui Britney Spears sunt supărați pe Justin Timberlake și consideră că acesta ar trebui să-și ceară scuze.

Nici Diane Sawyer, cea care i-a luat un interviu în 2003 vedetei, nu a scăpat de furia susținătorilor Britney. Prezentatoarea este acuzată că ”a făcut-o de râs” pe Britney la acea vreme și ar fi judecat-o după despărțirea de Timberlake. 

Fanii lui Britney Spears sunt supărați pe Justin Timberlake. Cântărețul, somat să-și ceară scuze

Fanii lui Britney Spears sunt supărați

După despărțirea de Britney în 2002, Timberlake a lansat piesa ”Cry me a River”, în care o acuza, printre altele, pe Britney că l-ar fi înșelat. Cântărețul ar fi profitat de relația dintre el și Britney și de despărțirea lor pentru a-și face publicitate. Britney chiar a mărturisit în interviu cu Diane Sawyer că s-a simțit ”exploatată” de un interviu radio în care Justin a spus acum mulți ani că s-a culcat cu ea. 

Unii utilizatori ai rețelelor de socializare s-au plâns că Timberlake, printre alte persoane din viața lui Spears, a fost responsabil de „tortură mentală” asupra vedetei. „El este cel mai rău”, a scris cineva pe Twitter. „Sunt dezgustat de Justin Timberlake și cum a târât-o pe Britney prin noroi așa. Brută ”, a scris un altul. „A valorificat complet relația lor privată”, a mai scris cineva pe Twitter. Mulți au cerut lui Timberlake să-și ceară „scuze” lui Spears. 

Britney Spears, atacată de Diana Sawyer

În interviul din 2003 cu Diane Sawyer, Britney a fost chestionată și ”pusă la zid” de prezentatoare, conform fanilor. În interviu, Sawyer o întreabă pe Spears. „I-ai frânt inima, ai făcut ceva care i-a provocat atât de multă durere, atât de multă suferință. Ce ai facut?” Jurnalista a insistat, de asemenea, asupra fidelității lui Britney față de Timberlake. „Cred că fiecare are o latură a poveștii  pentru a-l face să se simtă într-un anumit fel … și nu spun nici că greșește, nici că are dreptate”, declara Britney la acea vreme.

Fotografia care ascunde un secret: Brad Pitt s-a întors la Jennifer Aniston?