Fanii lui Lady Gaga au leșinat de plăcere. Unde au văzut-o dezbrăcată

Fanii lui Lady Gaga au leșinat de plăcere.  Unde au văzut-o dezbrăcată
E într-un mare fel, Lady Gaga. Iar postarea de ieri de pe o rețea de socializare a luat prin surprindere pe toată lumea. Vedeta ne arată multă piele. Prea multă. Practic singura bucățică de îmbrăcăminte de pe ea e marginea unui slip.

Fanii lui Lady Gaga au leșinat de plăcere. Artista s-a dezbrăcat, până la chiloți și arată tot. Aproape 2,3 milioane de oameni sunt în exataz, admirându-i goliciunea.

Nu e prima dată însă când Lady Gaga dă dovadă de dezinhibiție totală.  De la repetiția pentru un concert de la Viena, din 2014, au apărut imagini cu artista care se dezbracă pur și simplu complet, pe scenă.

Anul acesta, în plină pandemie, s-a dezbrăcat din nou pentru a poza nud, în legătuă cu o copertă, iar tot anul acesta li s-a arătat fanilor dezbrăcată complet, într-o cadă plină cu apă și gheață, amintind de o practică pe care adoră să o facă în timpul concertelor, pentru a elimina stresul.

De data aceasta Lady Gaga s-a dezbrăcat pentru a păromova niște produse de autobronzare.

Gaga se pregătește serios de film

Regizorul Ridley Scott a anunțat că Lady Gaga va juca în filmul său. „Gucci”. Va fi primul film al cântăreței Lady Gaga, după debutul său fulminant pe marile ecrane, de acum doi ani, cu lungmetrajul „A Star is Born”.

Lady Gaga o va interpreta în noul proiect pe Patrizia Reggiani, femeia care a fost condamnată pentru asasinarea fostului său soţ Maurizio Gucci. Acesta a fost împuşcat de un asasin plătit, la 27 martie 1995, la intrarea firmei sale din Milano. Reggiani şi-a susţinut mereu nevinovăţia. Ea a fost condamnată în 1997 la 26 de ani de închisoare. Ulterior, un tribunal din Milano i-a acordat punerea în libertate în 2017.

Sursa foto: Instagram

Iată cum se pozează Nicole pentru iubitul ei Brad Pitt! Fanii sunt superîncântați

Recomandarile noastre