Fapte neobișnuite despre femei care sunt total adevărate

Fapte neobișnuite despre femei care sunt total adevărate
În toate acele cărți despre cum să înțelegem femeile nu scrie nimic despre faptele biologice și sociale ale părții mai juste a umanității.

Fapte neobișnuite despre femei care sunt total adevărate. De ce trăiesc femeile cu 2-10 ani mai mult decât bărbații. Află câteva mici lucruri incredibile care s-au dovedit a fi adevărate despre femei. Cei de la Bright Side au găsit câteva fapte destul de minunate și controversate despre femei. Care este cea mai mare surpriză pentru tine?

Femeile văd mai multe culori

Te-ai certat vreodată cu prietenul tău despre perdelele albe pe care el a pretins că sunt în nuanța coajă de ou? Ei bine, asta se datorează faptului că femeile văd în medie cu 20% mai multe diferențe de culori și forme.

Corpul feminin are o rezistență mai mică la alcool

 Fapte neobișnuite despre femei. Credeți sau nu, dar alcoolul este mai periculos pentru femei. Motivul este că femeile sunt mai predispuse la boli hepatice, cum ar fi hepatita (o inflamație a ficatului). De asemenea, femeile sunt mai susceptibile de a muri de ciroză hepatică (o boală cronică). 

Este mai probabil ca femeile să sufere leziuni cerebrale cauzate de alcool, cum ar fi pierderea funcțiilor mentale și dimensiunea creierului redusă.

Maturitatea este atractivă

Și nu numai din cauza complexului Oedip. Diverse studii au arătat că o femeie este mai atractivă cu cât arată mai fertil. Astfel încât femeile care au născut, arată foarte feminin și sunt mult mai atractive pentru bărbați. Bărbații citesc acest lucru și în mirosul unei femei și în tonul vocii lor.

O femeie mănâncă mult ruj în timpul vieții

Când luați numărul mediu de rujuri cumpărate de-a lungul întregii vieți și purtabilitatea lor medie, se face un mic calcul din care rezultă că femeile mănâncă aproximativ două kilograme de ruj în viața lor. 

Asta se traduce cam la 533,76 rujuri. Desigur, pentru unele femei, acest număr este mult prea mare. Sau pentru altele nu este suficient de mare. Așadar este doar o medie calculată. Variază în funcție de țară și cultură.

Stil peste confort

Această curiozitate nu are o explicație științifică, ci mai degrabă una socială. Societatea și mass-media presează femeile de secole să se mențină la un anumit standard, fie că este vorba de picioare sexy sau de o ținută perfectă. Acest lucru duce majoritatea femeilor să aleagă o prezență elegantă în locul confortului.

Un simț al mirosului sporit

Simțul mirosului sporit ne-a ajutat strămoșii să supraviețuiască. Deoarece femeile erau în principal culegătoare, acest lucru le-a ajutat să aleagă alimentele potrivite pentru familie. 

Celulele creierului sunt ambalate mai dens în creierul feminin

În medie, creierul feminin este cu 9% mai mic decât omologul său masculin. Dar acest lucru nu are niciun efect asupra abilităților cognitive, deoarece numărul de celule este același și acestea sunt doar ambalate dens.

Horoscop Minerva – 3 februarie. Pentru Fecioare un nou început bate la ușă