Fără viață intimă egal viață fără probleme. Vedete care se laudă că rezistă să stea „pe sec”

Fără viață intimă egal viață fără probleme. Vedete care se laudă că rezistă să stea „pe sec”
Drew Barrymore a dezvăluit că poate rezista „ani de zile” fără relații intime. Și nu e singura. Aproape că putem vorbi de o modă la Hollywood.

Drew Barrymore a glumit în episodul de marți al talk-show-ului ei că poate să stea „ani de zile” fără să aibă relații intime. „Ce este în neregulă cu mine, că șase luni nu mi se pare o perioadă foarte lungă de timp?”, a întrebat actrița în timpul Drew Barrymore Show, în timp ce vorbea despre recenta dezvăluire a lui Andrew Garfield că a fost celibatar timp de jumătate de an.

Când colegul ei de emisiune, Ross Mathews a intervenit: „Ăsta e titlu: Drew poate sta șase luni, nu e mare lucru”, vedeta l-a corectat pe judecătorul de la RuPaul’s Drag Race, clarificând că, de fapt, ar putea să se abțină de la relații intime timp de „ani de zile”, fără să simtă cea mai mică urmă de frustrare.

Dezvăluirea lui Barrymore a venit la o lună după ce Garfield a declarat în podcastul lui Marc Maron că s-a privat de sex și mâncare în timp ce juca rolul unui preot în filmul Silence din 2016. Starul din Amazing Spider-Man a numit experiența  ca fiind una „spirituală” în interviul din august, explicând: „Am făcut o grămadă de practici spirituale în fiecare zi. Am creat noi ritualuri pentru mine însumi. Am avut niște experiențe destul de nebunești și ciudate”.

Drew Barrymore a pus „cruce” relațiilor intime

Drew Barrymore a fost căsătorită de trei ori de-a lungul anilor cu Jeremy Thomas, Tom Green și Will Kopelman. De acesta din urmă a divorțat în 2016. Vedeta a vorbit, de asemenea, cu sinceritate despre viața ei intimă de-a lungul anilor. În februarie 2021, câștigătoarea Globului de Aur i-a mărturisit lui Mathews, că a făcut dragoste cu un partener într-o mașină, menționând, de asemenea, că preferă lumina „blândă” sau „naturală” atunci când ajunge la momente intime.

Drew Barrymore are două fiice, cu ultimul ei soț,  Olive, 9 ani, și Frankie, 8 ani. Acum e o mamă singură și, când vine vorba de întâlniri, e foarte atentă.

„Nu vreau să aduc oameni acasă”, i-a spus ea starului din Queer Eye, Bobby Berk, într-un episod din ianuarie al emisiunii sale de pe CBS. „Cred că mi-ar lua foarte mult timp să întâlnesc pe cineva și să ajung să îl cunosc înainte de a-l prezenta vreodată fiicelor mele”, a continuat Barrymore, cu lacrimi în ochi.

Dragostea nu a mai este de mult timp o prioritate pentru Drew Barrymore. „N-am mai fost pe frecvența, nu știu dacă mai am dorința de a încerca. Pur și simplu nu mă mai văd în stare de așa ceva”, a spus ea, anul trecut în show-ul pe care îl realizează pentru CBS. Tot atunci, Drew Barrymore a explicat de ce nu a mai avut o relație în ultimii cinci ani: „Am ajuns la mentalitatea asta în ultimii cinci ani, că nu mai sunt potrivită, nu știu dacă mai pot să fiu deschisă la așa ceva. Nu mi se mai potrivește”.

Sursa foto: Instragram, Pixabay