Se pare că mărturisirile uimitoare au fost făcute chiar de sora vitregă a Ralucăi Pastramă. Loredana Pastramă a declarat că Pepe ar fi trăit într-o căsnicie de-a dreptul „magică”. Ea a povestit că artistului i s-ar fi făcut farmece în trecut.

Relația dintre cele două surori, Raluca și Loredana Pastramă 

Raluca și Loredana nu s-au înțeles niciodată bine. Cele două nu sunt apropiate, iar Loredana nici nu a fost invitată la botezul fetițelor lui Pepe. Mai mult, sora vitregă a Ralucăi a acuzat-o că ar fi avut relații sexuale cu un alt bărbat cu care a rămas însărcinată de două ori, însă nu a păstrat sarcinile.

„Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi şi că a fost cusută. Şi-a cusut himenul ca să pară virgină. Ea cu el se întâlneau mereu. Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile aşa ca să îl las în lumea lui imaginară”, a spus Loredana.

Acum, Loredana o acuză pe Raluca de faptul că i-ar fi făcut farmece lui Pepe și că așa a ajuns să se căsătorească cu el: „Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubeşte”.

Mai mult, ea spune că a fost de față la presupusul ritual, în care Raluca a trebuit să aducă un tricou și o fotografie de-a soțului ei, dar și șapte lumânări.

„Am fost de faţă la ritual. Au dus un tricou şi o fotografie de-a lui Pepe şi șapte lumânări. Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări şi probe”, a promis cumnata lui Pepe.

Dan Ipate spune despre Loredana Pastramă că: „Minte în tot ceea ce spune”. Fostul soț al Loredanei Pastramă, Dan Ipate, a vorbit despre aceasta și a declarat că minte în tot ceea ce spune. El spune că tot ce face ea este pentru bani, iar căsnicia lor nu a durat deloc mult.

Jurnalistul Victor Ciutacu: „Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp