Fata lui Tom Cruise s-a făcut mare. Cu cine seamănă la 15 ani și de ce suferă

Fata lui Tom Cruise s-a făcut mare. Cu cine seamănă la 15 ani și de ce suferă
Katie Holmes s-a simțit incredibil de mândră duminică, când a marcat aniversarea a 15 ani a singurei sale fiice.

Fata lui Tom Cruise s-a făcut mare. Vedeta lui Dawson’s Creek este o mamă excelentă și s-a asigurat că ziua cea mare a fiicei sale a fost deosebit de specială. Suri Cruise a împlinit 15 ani.

Cu cine seamănă Suri Cruise 

Suri Cruise s-a născut pe data de 18 aprilie 2006. Micuța a făcut vâlvă în presă de când a venit pe lume, iar, pe măsură ce a crescut, a apărut tot mai des în fotografiile făcute de paparazzi. Părinții ei erau criticați pentru ținutele moderne, asortate cu tocuri, pe care fetița le purta la o vârstă fragedă. 

Tom Cruise și Katie Holmes s-au despărțit în anul 2012, când Suri avea doar șase ani. Katie Holmes a încercat să o țină pe fiica ei departe de lumina reflectoarelor pe cât posibil. Pe măsură ce Suri crește însă, actrița a devenit mai dispusă să împărtășească detalii despre relația mamă-fiică.

Katie Holmes este mândră de fiica ei

Fata lui Tom Cruise s-a făcut mare. Katie Holmes a discutat deschis într-un interviu, spunând că este mândră de fiica ei. Actrița a mărturisit că Suri este  foarte muncitoare și disciplinată.

„Scopul meu cel mai mare a fost să îi cultiv simțul de invidualitate. Să mă asigur că este sută la sută ea însăși, puternică, încrezătoare și capabilă. Și să fie conștientă de asta. A crescut foarte puternică – mereu a avut o personalitate puternică. Trebuie să recunosc, am văzut recent un fan-site [despre ea] care a postat ceva din vremea când era bebeluș. 

Și a fost foarte intens. Eram urmărite foarte mult când era mică. Voiam doar să o scot afară, să o pot plimba prin parc, la ora șase dimineața, când nimeni nu putea să ne vadă. Dar este un video în care eu o țin în brațe – avea doi ani atunci – și ea a început să facă cu mâna la camere. E destul de specială”, a spus Katie Holmes, pentru InStyle.

Suri suferă că tatăl ei nu vine să o vadă

Presa americană a scris de mai multe ori că relațiile dintre Suri și faimosul ei tată sunt compromise din cauza aderării actorului la biserica scientologică. Liderii bisericii i-ar fi interzis să își vadă fosta familie fiindcă nu le-a împărtășit credința, regulă impusă tuturor membrilor.

„Lui Katie i se frânge inima pentru că Tom nu este alături de Suri. Fetiței îi lipsește foarte mult, suferă. Katie este foarte atașată de tatăl ei și nu-și poate imagina viața fără el. O doare foarte tare faptul că Suri nu a fost la fel de norocoasă ca ea. Nu le este deloc ușor. Încearcă din răsputeri să fie pentru Suri și tată, și mamă, dar, în mod cert, există un gol mare lăsat de absența lui Tom, iar ea încearcă să-l acopere cât mai mult ”, a declarat o sursă pentru un site american.

Cum să obțineți o piele strălucitoare – la timp pentru vremea caldă