Fața neștiută a Biancăi Drăgușanu. Ce face cu fiica lui Bodi

Fața neștiută a Biancăi Drăgușanu. Ce face cu fiica lui Bodi
În timp ce miliardarul Alex Bodi se află după gratii, Bianca Drăgușanu are treabă cu fiica acestuia, Selena. Informații  de ultimă oră aduc în prim plan ceva cu totul neașteptat.

În timp ce Alex Bodi se află după gratii, iar noua sa logodnică îi plimbă mașinile super-scumpe prin oraș, alaltăieri un Bentley, ieri Rolls Royce-ul, azi, cine știe care, Bianca Drăgușanu a luat-o acasă la ea pe fiica bărbatului și îi ține loc de mamă. „Mamă vitregă” cum ar spune unii.

Cert este că Selena, fiica cea mai mică a lui Bodi, a crescut în ultimul an împreună cu Sofia Biancăi și a lui Victor Slav, cele două fiind apropiate de vârstă și prietene. Iar pe Bianca Drăgușanu, cât ar fi ea de dură cu unii și cu alții, nu a lăsat-o inima să abandoneze copila rămasă singură pe lume după ce tatăl ei a ajuns la pușcărie. Mama biologică a fetiței se află în Germania.

Alex Bodi e arestat preventiv deja de două săptămâni, într-un dosar de proxenetism, șantaj, trafic de persoane și de droguri de mare risc, dosar instrumentat de DIICOT Craiova.

Unde a ajuns fiica lui Alex Bodi

Fosta prezentatoare de la Kanal D a filmat momentul în care a mers să o ia pe Selena de la grădiniță, împreună cu fiica ei, Sofia Slav. În momentul în care cele două s-au întâlnit, au țipat de bucurie, s-au luat în brațe și au început să își arate ultimele „achiziții”: Selena s-a lăudat cu noile ghetuțe albe, Sofia cu rochița roșie.

Cu toate că oficial a pus punct relației cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu nu a renunțat la rolul ei de „mamă vitregă” pentru fiica cea mică a acestuia. Se pare că Bianca Drăgușanu are o relație specială și cu fosta soție a lui Bodi, Iulia Sălăgean, cea care l-a dat de altfel pe mâna procurorilor în acest dosar, relatând inclusiv cum omul de afaceri a obligat-o să se prostitueze în Germania.

Bodi și-a obligat nevasta să se prostitueze

Iulia Sălăgean le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, în orașele Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, fiind obligată să se prostitueze chiar de către soțul ei de la acea vreme, omul de afaceri din Mediaș, Alex Bodi.

În plus, aceasta a mărturisit că a întâlnit în Germania alte românce racolate și care erau puse să se prostitueze pentru rețeaua de proxenetism condusă de nașul lui Alex Bodi.

Surpriză cu dulcegării pentru fetițele lui Bodi și Slav

Bianca Drăgușanu  le-a pregătit Sofiei și Selenei o mare surpriză.  De la grădiniță le-a dus la prietena ei Vica Popescu, care deține un restaurant. Împreună cu Vica, Bianca a fost în ultima ei escapadă, în Dubai, așa cum Rețete și vedete a scris la momentul respectiv. Aici, toate au făcut „tort”. Mai exact un soi de ecler gigantic, pe care puștoaicele au fost invitate să îl orneze cu căpșuni și alte fructe, și apoi să îl mănânce.

Sursa foto: Instagram

Cea mai mare extravaganță a lui Walter Zenga după divorțul de Simona