Feli, cu lacrimi în ochi: „Era carne vie. Groaznic! O să arăt tuturor!” Artista spune că și-au bătut joc de ea

Feli, cu lacrimi în ochi: „Era carne vie. Groaznic! O să arăt tuturor!” Artista spune că și-au bătut joc de ea
Vedeta a fost plecată pentru câteva zile în vacanță, dar la întoarcearea acasă a avut parte de lacrimi și mânie, așa cum a povestit Feli urmăritorilor ei din social media.

Feli este cunoscută ca o mare iubitoare de animale, iar motanul ei, Shumma, este parte din familia artistei de 11 ani.

Feli, la plecarea în vacanță, a cazat motanul la un hotel de animale. Când a mers să îl ia însă de la acești „specialiști”, Feli a avut parte de supărarea vieții ei.

„E de datoria mea să povestesc despre experiența urâtă pe care a avut-o motanul meu, pe care l-am cazat la un pet hotel, cât am fost în vacanță”, a mărturisit ea cu lacrimi în ochi.

Deparazitare și tuns cu bucluc

Shumma nu numai că nu a fost tratat așa cum trebuia, ci a fost găsit de stăpâna lui cu multe răni pe corp și traumatizat. Feli lăsase motanul cu indicații clare pentru cei care ar fi trebuit să îl îngrijească, ca acesta să fie deparazitat și tuns.

„Am sunat într-o săptămână de trei ori ca să mi se trimită niște poze să văd ce face pisica și nu am primit nimic”, reclamă cântăreața. Și continuă: „Am ajuns acasă și în ziua în care a trebuit sa îl iau de acolo m-am sunat o domnișoară să își ceară scuze că nu a apucat să îl tundă pentru că a avut foarte mult de lucru.”

Feli nu s-a supărat pentru atâta lucru, însă, surpriza mare a venit când a mers să își ia motanul acasă:

„O să vă las niște poze să vedeți ce înseamnă ca o fost ‘puțin ciupit’, pentru că ei au zis că a fost agresiv. Shumma nu este agresiv, ci traumatizat!”

Feli declară că: „Toți prietenii mei știu că motanul nu este unul agresiv” și trage un semnal de alarmă pentru toți deținătorii de animale de companie, să aibă grijă pe mâna cui își lasă patrupedul favorit. Al ei Shumma, acum este un motan traumatizat, care încă tremură în urma experienței avute.

„Shumma e în viața mea de când avea 2 luni de zile și nu s-a întâmplat niciodată să fie agresiv. Dacă azi a ‘capsat’ pe cineva, a fost pentru că acel cineva l-a adus în starea din pozele atașate. Era carne vie. Groaznic! Este primul review pe care îl dau și o să arăt tuturor că, contra de cum vă lăudați pe site, aveți angajați care nu au ce căuta acolo. Motanul stă traumatizat și încă tremură”, a izbucnit Feli.