Incredibil, dar adevărat. În trei ani vă veți putea caza în primul hotel în spațiu

Incredibil, dar adevărat. În trei ani vă veți putea caza în primul hotel în spațiu
V-ați săturat de locurile clasice în care v-ați petrecut vacanța până acum? Înarmați-vă cu puțină răbdare, pentru că veți putea să ajungeți la o locație de acest fel din spațiu.

Compania Orbital Assembly vrea să dezvolte două hoteluri în spațiu. Iată primele detalii despre aceste locuri.

Turismul spațial, tot mai aproape de realizare. Vă veți putea caza la primul hotel de lux din spațiu

Dacă până acum ne-am dus doar cu gândul la cum arată spațiul, în curând vom putea să ne petrecem concediile într-un asemenea loc. Compania Orbital Assembly are planuri mari: vrea să dezvolte două hoteluri cu adevărat ieșite din comun în spațiu. Este vorba de Voyager Station, unde ar putea să fie cazate 400 de persoane și care va fi deschis în 2027. A doua locație se va numi Pioneer Station și va putea găzdui doar 28 de persoane. Acesta va fi deschis peste doar trei ani.

Cum va arăta primul hotel din spațiu

Grație conceputului futurist, este vorba de mai multe module conectate prin lifturi care alcătuiesc o roată ce orbitează Pământul. Voyager va oferi clienților săi restaurante, zone de relaxare, dar și baruri și cinematografe, dar și 20 de module care vor arăta ca niște vile mai mici.

„Scopul a fost întotdeauna acela de a face posibil ca un număr mare de oameni să trăiască, să lucreze și să prospere în spațiu. Ne va oferi oportunitatea ca oamenii să înceapă să experimenteze spațiul la o scară mai mare, mai rapid”, a declarat Alatorre pentru CNN Travel într-un interviu interesant.

Acesta a mai vorbit și în 2019 despre acest subiect, explicând că stația Voyager funcționează ca o găleată de apă care se învârte. De data asta, el a amintit de faptul că atât pe stația Pionieer cât și pe stația Voyager vor putea fi închiriate spații de birouri, dar vor exista și tot felul de facilități de cercetare. Până acum însă nu s-a discutat care sunt prețurile pentru cazare…

Sursă foto: rtv