Feli din echipa lui Smiley a lansat o nouă piesă. E despre „fata cea grasă”

Feli din echipa lui Smiley a lansat o nouă piesă. E despre „fata cea grasă”
Colaborarea lui Feli cu Compania de producție a lui Smiley e de bun augur. anul acesta artista a lansat deja o piesă, iar joi a urmat încă una. Promovare îi face chiar patronul Ha ha ha production.

Feli Donose a lansat o nouă piesă și cântă despre succes. Atunci când mulți  nu i-au dat șanse, a știut să se țină tare și să progreseze.

„Închid cu emoție jurnalul meu muzical “Feli din Poveste”, prin piesa asta sinceră, directă și total transparentă. Mulțumesc pentru pașii pe care îi faceți alături de mine și muzica mea! Sunt un artist și om iubit și înțeles! Pentru asta am să vă fiu recunoascătoare VEȘNIC!”, a anunțat cântăreața.

Feli Donose a lansat o nouă piesă și încheie o mare etapă

Despre ”Feli din Poveste” spune că e un album care afirmă „Adevărul meu. Apăsarea mea. CRUD și SINCER. În acest album cusut cu fir folcloric voi sunteți file în jurnalul meu. Tot ce am trăit până acum am împărțit cu voi prin muzica pe care o cânt și scriu atât pentru mine cât și pentru voi”.

Feli Donose a lansat o nouă piesă

În vârstă de 34 de ani, Felicia Donose cunoscută mai bine sub numele de scenă Fely sau Feli este cântăreață și compozitoare. A devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României în anul 2012.

Cariera muzicală a schimbat multe în viața lui Feli, iar colaborarea cu casa de producție condusă de Smiley i-a adus numai beneficii. La începutul anului, Feli a intrat în studio, alături de Smiley. Ea a început înregistrările pentru un nou album, pe care l-a conceput și finalizat încă din vară, iar joi a făcut publică cea mai nouă piesă.

Versuri despre „fata grasă”

Versurile piesei îi aparțin chiar artistei și lui Vlad Popescu. „O mare de lei Vor sa ma schimbe-n ce vor ei / Dar eu nu vreau! nu nu vreau! nu vreau! nu vreau! / Vor sa mă cumpere ei / Cu promisiuni și lei / Dar eu nu, nu mă dau! Nu! Nu mă dau!”, cântă Feli. Și amintește cum era percepută la începutul carierei ei. „Eu fata grasă, cea minunată / Superstar din fata uitată /  Atunci când ei râdeau de mine / Eu plănuiam să cresc îndată”.

Sursa foto: Instagram, YouTube

Lucruri pe care ar trebui să le știți despre Al Capone. Secretele lui Scarface