Femei celebre care au descoperit trucuri creative de frumusețe

Femei celebre care au descoperit trucuri creative de frumusețe
Celebritățile sunt idoli pentru mulți oameni. Dar, de multe ori nici măcar nu ne gândim la ceea ce sunt gata să facă și la ceea ce fac de fapt pentru a arăta uimitor. Folosirea cremelor, administrarea injecțiilor sau aplicarea machiajului nu sunt singurele lucruri din arsenalul lor.

Care sunt cele mai neortodoxe trucuri folosite de celebrități de-a lungul timpului. Unele vede le folosesc și în ziua de astăzi.

Elizabeth Taylor

Când Elizabeth Taylor urma să participe la evenimente importante, petrecea două ore să se aranjeze. 

După ce își aplica machiajul și își punea bigudiuri în păr, actrița stătea întinsă în baie pentru o vreme pentru a-și seta machiajul. Problema este că lui Taylor nu i-a plăcut niciodată pielea cu aspect mat. Aburul de apă îi oferea acel luciu tandru al feței.  Abia după ce făcea această procedură, Elizabeth se îmbrăca și își termina coafura.

Jean Harlow

Este bine cunoscut faptul că acele caracteristici speciale ale imaginii lui Jean Harlow erau sprâncenele ei arcuite și subțiri desenate. Uneori, chiar le radea pentru a trage mai târziu acea linie subțire curbată cu un creion pentru sprâncene.

Ingrid Bergman

Fiind o fană a frumuseții naturale, lui Ingrid Bergman nu-i plăcea să se machieze în viața de zi cu zi. Făcea excepții numai atunci când rolurile ei o cereau. Pentru a-i face fruntea să pară mai înaltă, actrița își rădea firele de păr din frunte până la 0,4 inci.

Greta Garbo

Actrița americană, Greta Garbo, este una dintre cele mai mari vedete din prima jumătate a secolului XX. A venit cu propriul ei truc pentru a uimi literalmente oamenii cu ochii ei. Ea ar aplica un strat de vaselină sub fardurile ei, care le-a sporit strălucirea și a dat strălucire culorii.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe este încă considerată o figură cheie în cinematografia americană. Odată, pentru a-i face o rochie să i se potrivească perfect, a trebuit literalmente „cusută” în ea. S-a întâmplat înainte de a 45-a aniversare a lui John F. Kennedy. Mai târziu, acea ținută a fost vândută la licitație pentru 4,8 milioane de dolari.

Premieră. MNAC „iese” din casa sa și vine la Timișoara

Recomandarile noastre