Femeia care dormea cu un piton în fiecare seară. Ce a făcut apoi șarpele este uimitor

Femeia care dormea cu un piton în fiecare seară. Ce a făcut apoi șarpele este uimitor
Ca iubitori de animale, este ușor de înțeles de ce oamenii își lasă animalele de companie să doarmă cu ei în pat noaptea. Câinii și pisicile sunt niște parteneri grozavi. Să dormi cu un dihor sau cu un iepuraș nu este ieșit din comun. Dar, ce ziceți de un piton?

Femeia care dormea cu un piton în fiecare seară. Ce a făcut apoi șarpele este uimitor. Când dormea ​​pe burtă, iubitul ei piton își întindea corpul de la cap până la degetele de la picioare. A fost un moment de legătură pe care l-a prețuit cu șarpele ei. Până când a observat că ceva nu era în regulă.

Pitonul refuza să mănânce

Femeia dormea cu un piton în fiecare seară. După câteva săptămâni de somn cu femeia în pat, pitonul a încetat brusc să mănânce. A început să devină îngrijorată și a dus șarpele la medicul veterinar pentru a vedea de ce refuză orele de masă pe care obișnuia să le iubească. Pitonul murea de foame și când veterinarul a întrebat despre rutina zilnică a șarpelui, a rămas uimit când a auzit despre obiceiurile lui de somn.

După ce a auzit că femeia și pitonul dormeau împreună în fiecare seară, veterinarul a fost complet uluit. A întrebat-o pe femeie dacă șarpele se întinde de-a lungul corpului sau se înfășoară uneori în jurul ei. Ea a confirmat că așa a fost.

Pitonul își măsura prada

Veterinarul a început să-i explice femeii că șarpele o dimensiona de fapt. De fiecare dată când șarpele se întindea de-a lungul corpului ei, era de fapt un fel de repetiție. În esență, practica pentru următoarea masă mare.

Veterinarul a informat-o pe femeie că șarpele nu mănâncă, deoarece se pregătea pentru o sărbătoare uriașă. Urma să o mănânce pe ea. Se pare că șarpele aștepta cu răbdare până la momentul perfect pentru pradă. În acest caz, proprietarul său. 

Animalele de companie exotice, cum ar fi reptilele, amfibienii și insectele, sunt animale de companie minunate și unice. Dar puneți-i înapoi în cușcă înainte să vă puneți la somn.

A visat un zeu și s-a îmbogățit. I se va schimba viața