Fericire imensă în familia lui Cardi B, după ce a fost la un pas de divorț. Vedeta a născut

Fericire imensă în familia lui Cardi B, după ce a fost la un pas de divorț. Vedeta a născut
Cardi B și Offset sunt în culmea fericirii. Cele două vedete au devenit părinții unui băiețel superb și au publicat prima fotografie cu bebelușul.

S-au certat, s-au împăcat, dar acum au toate motivele din lume să trăiască așa cum și-au dorit. Cardi B și Offset mai au un băiețel.

Fericire imensă în familia lui Cardi B, după ce a fost la un pas de divorț. Vedeta a născut

Nu pot trăi unul fără celălalt, iar acest lucru s-a văzut de-a lungul timpului. Acum, Cardi B și Offset sunt mai împliniți ca niciodată. Pe lângă superba lor fetiță, Kulture, a mai venit pe lume și un băiețel. Artista a ținut sarcina secretă și a dat vestea cea mare acum trei luni, la 2021 BET Awards.

Fanii au fost în extaz și au așteptat să vină momentul când cel mic va veni pe lume. Acum, aceștia au sărit în sus de bucurie, pentru că vedeta a postat și prima fotografie alături de micuț și Offset. Dar fanii sunt extrem de curioși să afle ce nume va purta bebe, însă vedeta nu a dezvăluit nimic până în acest moment.

„Este deja atât de iubit de familie și prieteni”

„Suntem atât de bucuroși să îl întâlnim în cele din urmă pe fiul nostru. Este deja atât de iubit de familie și prieteni și abia așteptăm să-l prezentăm celorlalți frați ai săi”, au declarat cei doi. În fotografie, Cardi și soțul său par fascinați de micuțul înveșmântat într-o pătură albastră.

Offset mai are trei copii  Kody, 6 ani, Jordan, 11 ani și Kalea, 6 ani din alte relații. Cardi B și Offset și-au unit destinele în 2017, într-un cadrul restrâns, iar după un an s-a născut și fetița. Cei doi au fost la un pas să divorțeze anul trecut, după ce vedeta a aflat că Offset ar fi înșelat-o.

Ce avere are Cardi B

Cardi B poate dormi liniștită, pentru că a reușit să strângă până în acest moment o avere imensă. De altfel, anul trecut se estima că aceasta se ridica la valoarea de 24 de milioane de dolari. Foarte mulți bani a primit din albumul de debut Invasion of Privacy, care s-a vândut în trei milioane de exemplare. În plus, potrivit Celebrity Net Worth, Cardi B a semnat, un acord de milioane de dolari cu casa ei de discuri, Atlantic Records, în septembrie 2017. Dar nimeni nu știe pe ce sumă.

Sursă foto: redactia, the guardian