Simona Ionescu / Redactor Șef

Festivalul Afterhills de la Iaşi, amânat pentru 2021

Festivalul Afterhills de la Iaşi, amânat pentru 2021
Festivalului Afterhills de la Iaşi a fost amânat pentru 2021, au anunţat miercuri, 24 iunie, organizatorii. ”Am aşteptat cât am putut de mult, urmărind evoluţia epidemiologică şi dispoziţiile autorităţilor, însă a sosit vremea să luăm o decizie asumată.”

Veste proastă pentru cei peste 100.000 de tineri care ar fi dorit să participe în luna august la Festivalul Afterhills, de la Iași.

Afterhills Music & Arts Festival este un festival de muzică și artă din România, ce se desfășoară începând cu anul 2017 la marginea orașului Iași. Festivalul se bazează pe ideea că arta și muzica se completează reciproc, diversificat și accesibil pentru toate gusturile: muzică electronică, rock, pop, hip-hop, raggae etc..

Încă de la prima ediție a devenit cel mai mare festival de acest gen organizat în regiunea de N-E a României.

Festivalul Afterhills de la Iaşi, amânat pentru 2021

Am aşteptat cât am putut de mult, urmărind evoluţia epidemiologică şi dispoziţiile autorităţilor, însă a sosit vremea să luăm o decizie asumată: Afterhills 2020 nu se poate desfăşura după formatul consacrat, cu respectarea distanţării sociale şi limitarea numărului de persoane. Sănătatea e pe primul loc şi vom face tot ce se poate pentru a depăşi cu bine pandemia şi să ne regăsim anul viitor”, a transmis Ovidiu Biber, reprezentantul festivalului, miercuri, 24 iunie.

El a precizat că echipa lucrează deja la ediţia ce va avea loc anul viitor. „Construim un concept nou, cu activităţi inedite, şi avem pe listă nume mari internaţionale”.

Toate biletele deja achiziţionate pentru ediţia de anul acesta vor fi valabile pentru ediţia 2021. Cei care, din diverse motive, nu vor putea participa la Afterhills 2021 pot recupera costul biletelor, urmând indicaţiile publicate pe afterhills.com.

La ediţia de anul trecut au participat peste 110.000 de persoane, iar din lineup au făcut parte Don Diablo, Rita Ora, Morcheeba, IPHAZE, Subcarpaţi şi Şuie Paparude.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre