Poftiți la Vorbe cu actorii! Festivalul Național de Teatru e FNT ALTFEL

Poftiți la Vorbe cu actorii! Festivalul Național de Teatru e FNT ALTFEL
FNT 30 / FNT ALTFEL propune în Secţiunea „Vorbe, vorbe, vorbe...” o serie de dialoguri, în care Geoge Banu şi Călin Ciobotari discută cu mai mulți creatori cu personalitate. Discuțiile mijlocite virtual nu țin cont de distanțe fizice, ci doar de apropierea pasiunii pentru teatru.

Începând de luni, 23 noiembrie, la ora 11,00, pe www.fnt.ro, în fiecare zi, timp de o săptămână, iubitorii de teatru și cultură sunt invitați la întâlnirile dintre George Banu și invitaţii săi: Mihai Măniuţiu, Felix Alexa, Ion Caramitru, Gábor Tompa, Alexandra Badea. Sub același semn ale sintagmei vorbelor, Călin Ciobotari va intra în dialog cu Matei Vişniec, Radu Afrim și George Banu.

George Banu (foto) este unul dintre cei mai seducători și profunzi gânditori ai artei spectacolului. Volumele sale despre scena modernă și figurile proeminente ale teatrului – opera unei întregi existențe academice dedicate studiului artei teatrale – au fost de multe ori celebrate cu numeroase şi importante recunoaşteri, premii, onoruri şi titluri de noblețe.

Călin Ciobotari (foto) este o voce percutantă, impetuoasă şi verticală a criticii de teatru din România. În spaţiul academic are o preocupare constantă pentru studiul textelor marilor clasici, în opera cărora găseşte resorturi pentru interpretări erudite şi conexiuni interdisciplinare. Este, de asemenea, un moderator inspirat, care propune unghiuri noi de abordare invitaţilor săi.

Program „Vorbe, vorbe, vorbe…”

Luni, 23 noiembrie

Ora 11.00 / www.fnt.ro – Matei Vișniec în dialog cu Călin Ciobotari

Marți, 24 noiembrie

Ora 11.00 / www.fnt.ro – George Banu și Mihai Măniuțiu

Miercuri, 25 noiembrie

Ora 11.00 / www.fnt.ro George Banu și  Felix Alexa

Joi, 26 noiembrie

Ora 11.00 / www.fnt.ro George Banu și Ion Caramitru

Vineri, 27 noiembrie

Ora 11.00 / www.fnt.ro George Banu și Gábor Tompa

Ora 12.30 / www.fnt.ro George Banu și Alexandra Badea

Sâmbătă, 28 noiembrie

Ora 11.00 / www.fnt.ro Radu Afrim în dialog cu Călin Ciobotari

Duminică, 29 noiembrie

Ora 11.00 / www.fnt.ro George Banu în dialog cu Călin Ciobotari

Sursa foto: UNITER, Florin Biolan

A dat sau n-a dat like Papa unei femei ce poza în lenjerie intimă?