Fetița lui Nicolae al României a văzut pentru prima dată marea. Poze de colecție

Fetița lui Nicolae al României a văzut pentru prima dată marea. Poze de colecție
Mica prințesă s-a născut în plină pandemie. Fiica lui Nicolae al României a văzut abia acum, pentru prima oară, marea. Cât a fost caniniculă. părinții micuței prințese au fost la munte, iar când arșița s-a domolit, au dus-o la Constanța.

Nicolae al României (36 de ani) și Alina Binder (33 de ani) au devenit părinți pe 7 noiembrie. Bebelușa s-a născut în plină pandemie, iar tăticul a fost nevoit să aștepte până să o vadă pe strănepoata Ragelui Mihai.

Mica prințesă a văzut pentru prima dată marea

Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se bucură în fiecare zi că este tătic. De aproape un an a învățat să pună scutece, dar și-a văzut de proiecte sale. A străbătut în lung și lat țara, la diverse evenimente. A venit și vremea unei vacanțe. El și soția sa, Alina Binder, au fost la mare. Mai precis, la Constanța, unde s-a născut Alina Binder.

Cei doi au dat un interviu în cel mai recent număr al revistei franceze Point de Vue în care au explicat prima lor experinetă în trei la malul mării. Il vedem și noi pe Nicolae al României și pe soția sa descuți, bucurându-se de bebelușa lor.

Strănepoata Regelui Mihai are aproape un an

Nicolae al României este proaspăt tătic și foarte dedicat familiei sale. El și Alina Binder au devenit părinți pe 7 noiembrie, anul trecut. Fetița lor a fost botezată Maria-Alexandra. Fericitul tătic spunea atunci că a fost emoționat când și-a ținut fiica în brațe prima oară și s-a simțit perfect în largul său, senzația fiind unică. De când s-a născut fiica sa, Nicolae a petrecut frecvent timp în natură, dar și în diverse excursii în țară alături de familie.

Recent, nepotul regelui Mihai a decis să se facă apicultor. Și-a cumpărat chiar și stupi. Iar în urmă cu aproximativ o lună a anunțat, fericit, că albinele lui au încheiat perioada de hibernare și au pornit să culeagă nectar și polen, pentru a face miere. Are și alte proiecte.