Fiica Anamariei Prodan și-a împlinit visul. Ce decizie a luat Rebecca

Fiica Anamariei Prodan și-a împlinit visul. Ce decizie a luat Rebecca
Anamaria Prodan are niște copii extraordinari, iar Rebecca, fiica ei cea mare, a făcut un pas important.

I-a călcat pe urme mamei și știe cum să se descurce în viață. Ce a făcut Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a impresarei.

Fiica Anamariei Prodan și-a împlinit visul. Ce decizie a luat Rebecca

La doar 22 de ani, Rebecca Dumitrescu a călcat cu dreptul în afaceri, iar Anamaria Prodan e extrem de mândră de copilul său. Ea și-a deschis un magazin de haine și toată lumea e fericită de alegerea făcută. Rebecca a ales domeniul pe care-l stăpânește cel mai bine, pentru că aceasta este absolventă a Institutului Marangoni din Italia.

De atlfel, aceasta a fost pasionată de modă de când era micuță și nu o dată a defilat pe podium, spre bucuria celor care au privit-o. Dar nu a continuat pe acest drum, pentru că nu i-a plăcut să fie în prim plan.

„Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea”

Numele atelierului Rebeccăi se numește Remundi și tânăra spune că a muncit enorm ca să-l vadă în stadiul în care este acum. „Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea. Să-i fac mândri de mine. Și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine”, a declarat Rebecca Prodan pentru digisport.ro.

Rebecca a făcut parte din Consiliul Director al unui club de fotbal

Așchia nu sare departe de trunchi, iar fiica cea mare a Anamariei Prodan Reghecampf  este la fel de serioasă ca mama sa și pusă pe lucruri mari. Și lucrul acesta se vede cu ochiul liber. Puțini sunt cei care știu că aceasta a ajutat-o mult și pe Anamaria Prodan și a făcut parte chiar și din Consiliul Director al unui club de fotbal. Acest lucru s-a întâmplat la Hermannstadt Sibiu, unde Anamaria nu putea figura în acte cu această funcție, întrucât era și agent FIFA.

Sursă foto: as.ro, gsp, cancan