Fiica Andreei Esca vrea se vede om de afaceri. Treburile casnice nu sunt de ea

Fiica Andreei Esca vrea se vede om de afaceri. Treburile casnice nu sunt de ea
De câțiva ani, Alexia Eram se descurcă singură și acest lucru o face să fie extrem de mândră de propria persoană. Acum, fiica Andreei Esca, vrea să facă un alt pas important.

Chiar dacă e fiica Andreei Esca, Alexia a demonstrat tuturor că e o femeie puternică și independentă, exact ca mama sa.

Fiica Andreei Esca vrea să se lanseze în afaceri

Alexia a terminat cu brio facultatea de modă din Anglia, iar acum vrea mai mult ca niciodată să se lanseze în afaceri. În acest moment, ea nu știe exact ce vrea să facă, dar se gândește din ce în ce mai mult să deschidă un business în domeniul modei. Pe de altă parte, e tentată să-și facă și o cafenea. După ce totul va fi demarat așa cum scrie la carte, Alexia se gândește să-și ia o minunată vacanță.

„Nu m-am gândit neapărat la ceva, dar poate o să mă ajute facultatea”

„Să vedem ce proiecte mai apar pentru că a fost o vară destul de plină. Vedem ce ne rezervă viitorul. Cum o să pot să mai fac, habar n-am, un business în viitorul apropiat. Nu m-am gândit neapărat la ceva, dar poate o să mă ajute facultatea pe care am făcut-o în modă, și poate o să merg pe partea aceasta de brand, de haine.

Sau pe partea de Horeca pentru că îmi plac foarte mult cafenelele, restaurantele. Încă mă gândesc. Și apoi o să plecăm într-o vacanță binemeritată, abia la iarnă, probabil. Nu știm încă destinația, undeva la căldură”, a declarat Alexia pentru Fanatik.

Cine îi face curățenie

De când s-a mutat singură într-un superb apartament, Alexia Eram nu are timp să facă mai nimic prin casă, pentru că are multe proiecte. Așa că a fost nevoit să apeleze la ajutor atât pentru curățenie, cât și pentru călcatul hainelor, un lucru pe care nu îl suportă.

„Nu mi-a plăcut niciodată să fac asta. Mi-a plăcut, dar trebuie să fiu acasă tot timpul. Și eu nu sunt acasă niciodată. Plec dimineața și mă întorc seara. Am o doamnă care mă ajută la curățenie, o dată pe săptămână, dar în rest îmi place să-mi organizez lucrurile. De mâncat, sincer, mănânc mai mult în oraș. Și de călcat…. Nu-mi place deloc. Este singura chestie care nu-mi place”, s-a destăinuit fiica celebrei prezentatoare.

Sursă foto: instagram