Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, decizie de viață radicală. Gestul ei a uimit pe toată lumea – Exclusiv

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, decizie de viață radicală. Gestul ei a uimit pe toată lumea – Exclusiv
Violeta, fiica Andreei Marin și a șui Ștefan Bănică jr. este deja o domnișoară elegantă. Merge la liceu și nu la unul oarecare.

Înscrisă la o școală privată unde un an de învățământ costă peste 10.000 de euro, Violeta Bănica  a început școala cu o săptămână mai devreme decât restul copiilor din România. Ea urmează cursurile unei celebre instituții de învățământ private, International School of Bucharest.  Are uniformă și programă diferite de școlile de stat. Pe lângă materii, are parte de o mulțime de activități educative și creative în același timp. Cu ocazia începerii noului an școlar, Andreea Marin și Violeta Bănică s-au pozat în curtea școlii.

„La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc «liceu» acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede… Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă… Și ce nesfârșită dragoste! #violeta”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

Violeta se pregătește să fie lider

Dar Violeta Bănică  nu doar că a început școala. Ea urmează și cursurile unei alte instituții internaționale, pregătindu-se să devină lider. Tânăra a participat, peste vară, în cadrul programului Aspire, susținut de profesori care au studiat la Harvard. Școala de lideri Aspire România derulează o campanie de donații către școlile de stat din România, campanie la care s-a alăturat și instituția de învățământ unde studiază fiica lui Ștefan Bănică jr.

Schimbare radicală de imagine

Odată cu începerea anului școlar, Violeta Bănică a făcut o schimbare radicală în viața ei. Ea și-a șters toate postările de pe contul ei de Instagram. Fiica Andreei Marin are cont privat, dar unde posta imagini, inclusiv de la întâlnirile cu prietenele sale. Acum toate au dispărut. Există o singură postare, de la începutul școlii, în uniformă, în care vorbește despre campania școlii de lideri pe care a urmat-o și ea.

Recent, mama Violetei a povestit presei că fiica ei mai are o apucătură ciudată: i-a spus că vrea să joace fotbal. Deși a ținut ascuns pentru o perioadă că fiica ei își dorește să practice acest sport, Andreea Marin a declarat că o va susține întotdeauna pe fiica sa.

„Semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine, Andreea cea mică. Povestim foarte mult, ieșim în parcuri, ea face fotbal feminin și eu înot. O încurajez”, a spus Andreea Marin într-un interviu televizat.

Sursa foto: instagram