Fiica Andreei Marin, transformare radicală. Adolescenta e hipnotizantă. Foto

Fiica Andreei Marin, transformare radicală. Adolescenta e hipnotizantă. Foto
Andreea Marin are cu ce să se laude, iar când o și face, fanii sunt de neoprit. O fotografie postată seara trecută a atras mii și mii de aprecieri în timp record.

Îndrăgita prezentatoare Andreea Marin  nu își mai încape în piele vând vede ce frumoasă s-a făcut fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr. Violeta e adolescentă deja, dar emană frumusețe și eleganță prin toți porii. Elevă la un liceu de elită din București, fata poartă cu mândrie uniforma.

Vădit mândră de frumusețea fiicei sale, Andreea Marin nu s-a abținut și a postat pe Instagram o fotografie cu aceasta.

„Chipul fericirii pentru mine. Violeta”, a scris Andreea Marin alături de imaginea fiicei sale.

Anul trecut, Violeta a debutat în lumea mondenă a Bucureștiului

În vârstă de 14 ani, Violeta, este introdusă chiar de mama ei în lumea mondenă. Cele două participă împreună la diferite evenimente. În octombrie, anul trecut, fiica vedetei și-a făcut debutul în lumea mondenă, alături de mama ei,  cu ocazia lansării unui brand de bijuterii „inteligente!”

Chiar dacă nu distribuie des fotografii cu ea, Andreea Marin vorbește mereu la superlativ despre fiica sa. Adolescenta cu ochi hipnotizanți este plină de umor și are dorința de a se implica în diferite proiecte, mărturisește Andreea Marin.

Frumoasă și talentată

Tânăra se gândește deja că ar putea să urmeze o carieră în avocatură, dar este atrasă și de actorie, care îi place foarte mult. Ea a compus, anul trecut o melodie, și a înregistrat-o împreună cu celebrul ei tată. De asemenea, e pasionată de limbi străine și de matematică.

În plus Violeta are o relație excelentă cu fratele său, Radu Bănică și îl susține pe tânăr în prima afacere pe care el și-a deschis-o recent: o cafenea aflată în centrul Bucureștiului. Așa se face că Violeta a fost prezentă la deschiderea cafenelei lui Radu Ștefan Bănică și l-a ajutat să lase emoțiile la o parte. De altfel, cei doi petrec mult timp împreună și îl iubesc mult și pe frățiorul mai mic, Alexandru.

Sursa foto: Instagram