Fiica Aneimaria Prodan face public mesajul pe care i l-a transmis Laurențiu Reghecampf

Fiica Aneimaria Prodan face public mesajul pe care i l-a transmis Laurențiu Reghecampf
Unii spun că impresara și antrenorul sunt aproape de divorț. Alții că între ei și-au băgat coada oameni din fotbal, care o vor eliminată din lumea lor pe Anamaria. Telenovela continuă.

Fiica impresarei din prima căsătorie, Sarah Dumitrescu, a sărit în ajutorul mamei sale și a făcut o declarație amplă pentru postul Antena 1. Ea nu crede nimic din ce s-a scris despre presupusele amante ale tatălui vitreg cu care mama sa conviețuiește de 15 ani.

Sarah Dumitrescu le-a făcut praf pe presupusele iubite ale antrenorului Universității Craiova și a povestit ce mesaj i-a insuflat tatăl, ca lecție de educație pentru viață.

„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca „Guri de Aur”, de canal de aerisire. Femei care au porecle Londra sau Dubai. Femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai: )!

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor.

Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: Niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă, te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi.

Doar nu credeți ca Laurentiu lua „gura de canal” în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Laurențiu Reghecampf  nu a făcut niciun fel de declarație de la momentul în care a fost întrebat de un jurnalist dacă divorțează și a răspuns afirmativ, fără niciun alt fel de precizare sau detaliu.

 

Recomandarile noastre